Kvinde sidder på job med whiskyflaske

Alkoholbehandling Frederiksberg - Alkohol hjælp i over 25 år

Din situation er ikke umulig – der findes en vej ud af afhængigheden!

Vores ambulante alkoholbehandling foregår hos vores afdeling som ligger på Frederiksberg Hospitals område, hvor vi har behandlet som Danmarks første dagbehandlingscenter siden 1990 med gode resultater.

Skræddersyet og individuel alkoholbehandling

Frederiksberg Centeret tilbyder terapeutisk og kognitiv alkoholbehandling, individuelt planlagt efter DIT liv og DINE behov.

Her lægger vi et fleksibelt og individuelt program for dig over de næste 4 til 8 uger, hvor vi tilbyder dig individuelle terapisamtaler, workshops, familiesamtale, lægesamtale og giver dig et tilbud om et efterbehandlingsforløb. Et standard behandlingsforløb indeholder 6 ugers behandling, hvor du møder 3 gange om ugen, men vores fleksible behandling giver dig mulighed for at intensivere forløbet og forkorte til 4 uger, eller at forlænge forløbet til 8 uger, hvis det passer bedre ind i dit liv.

Ambulant behandling af alkoholmisbrug i dagtimerne

Fordelen ved en ambulant alkoholbehandling, er at du ikke bliver revet totalt ud af din hverdag, som du vil blive ved en døgnbehandling. Ved en ambulant behandling er der altså mulighed for at du stadig har et normalt liv med familie, arbejde, venner og fritidsinteresser.

Vi laver simpelthen en behandlingsplan til dig fra starten, der griber så lidt som muligt ind i dit daglige liv.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet alkoholbehandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Alkoholbehandling som er tilpasset DIT liv

Ved at benytte dig af vores alkoholbehandling, vil du leve i din normale hverdag, hvilket betyder, at du vil kunne rette opmærksomheden mod situationer i dit liv, hvor du oplever at trangen til alkohol er størst og sværest for dig at modstå. Med dette fornyede fokus, vil du have bedre muligheder for at identificere og i samarbejde med os bearbejde dine oplevelser, og dermed blive styrket til at foretage de ændringer, som skal til for at eliminere trangen, eller den situation som skaber trangen til alkohol.

Fordele ved ambulant behandling af alkoholmisbrug

En helt anden fordel ved ambulant behandling kan være, at du selv bestemmer hvem der skal vide, at du er ved at gennemføre en alkoholbehandling.

Vi tilbyder dig alkoholbehandling, der trods at behandlingen følger en fastlagt struktur med en massiv succesrate, også bliver tilrettelagt efter dine individuelle behov. I fællesskab identificerer vi årsagen til dit alkoholproblem, og derudover også øvrige problemstillinger, der kunne hindre din behandling i at lykkedes.

Vores alkoholbehandling følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer

Frederiksberg Centeret er akkrediteret under DDKM og arbejder med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens National kliniske retningslinje for alkoholbehandling.

Hos os vil du blive behandlet af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster en alkoholbehandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Denne første samtale bruges til at vurdere dit behandlingsbehov og skabe rammen for hvilken behandling vi kan tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har