Pårørende

Er du pårørende til en der drikker, der spiller eller der tager stoffer? Så kan du hos Frederiksberg Centeret finde hjælp til at takle dine bekymringer, frustrationer og følelser. At holde af en person, der er i problemer, er ofte meget svært og følelsen af at være alene følger ofte med denne uoverkommelige situation.

Hos Frederiksberg Centeret kan du som pårørende få hjælp og rådgivning, både som gruppeterapi, familiesamtaler, pårørendekursus og individuelle pårørendesamtaler. Forløbet bliver skræddersyet til dit behov.

Familiesamtaler
Ved afhængighed i familien kan hele familien have brug for at samles og bearbejde historien.
Læs mere her.


Pårørendekursus
Du, der har et familiemedlem, som har været, eller er, afhængig, kan få viden omkring afhængighed, baggrunden for den og hvad det har gjort ved jeres forhold. Du kan få viden omkring afhængighedens udvikling og hvordan den afspejler sig i familien og omgivelserne. Du kan også gennem øvelser og gruppearbejde, få mulighed for at bearbejde nogle af de følelsesmæssige konsekvenser, der kan opstå ved at være pårørende til en afhængig eller en spiseforstyrret. Mere info og tilmelding her.


Ludomanipårørende
Er du pårørende til en der er i behandling for spilafhængighed, også kaldet ludomani, kan du som pårørende deltage i et pårørendekursus eller en “pårørendedag”. I kan også blive tilbudt individuelle rådgivningssamtaler. Hør nærmere hos ludomanibehandleren, eller kontakt gerne pårørendeafdelingen på telefon eller her på siden. Læs mere på denne side.


Pårørende børn og unge
Mindst 122.000 børn lever i familier, hvor mor eller far drikker, ryger hash, spiller eller har en spiseforstyrrelse. Børnene kan blive meget berørte af sådanne livsvilkår og derfor har vi oprettet særlige forløb som er målrettet børnene.
Læs mere:

Vi tilbyder også samtaleforløb til unge. Behandlingen forløber som enesamtaler med en famiieterapeut, og har et minimumsforløb af 10 samtaler.


Pårørendesamtaler
Ønsker du individuelle samtaler med en familieterapeut fra pårørendeafdelingen, kan du henvende dig på mail her eller ringe direkte på telefon 70 10 03 03.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Pårørende kan have behov for støtte

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Snak med vores dygtige familierådgiver

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Som pårørende kan du have behov for støtte
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os på 70 10 03 03

Sådan kommer du i gang

Behandling hos Dansk MisbrugsBehandling begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale får vi en snak om din situation, og vurderer hvilken behandling, der bedst passer dit behov.

Her får du også en grundig information om, hvad behandlingen indebærer.

Hvad siger andre?

“Da jeg startede, vidste jeg ikke hvad jeg gik ind til, men ville gerne deltage sammen med min mand da han havde brug for støtte fra hjemmet.

Umiddelbart syntes jeg at det var svært at skulle sidde med fremmede mennesker og snakke om mine inderste følelser, men jeg blev virkelig glædeligt overrasket!

Jeg lærte nogle søde mennesker at kende og lærte nogle nye sider at kende, af både min mand og af mig selv…”