Alkoholbehandling København og Frederksberg

Alkoholisme – Er du selv, eller er en du kender, alkoholiker?

Lider du af en alkoholafhængighed, er du ikke alene!
Ifølge Sundhedsstyrelsen har 585.000 danskere et skadeligt forbrug af alkohol og af dem har omkring 140.000 har udviklet et behandlingskrævende alkoholmisbrug.

Hvornår er man alkoholiker og har et alkoholmisbrug?

Der er mange forestillinger om, hvornår man er alkoholiker. Betegnelsen alkoholiker, har også i sig selv, en negativ klang hos mange. Men sandheden er, at en alkoholiker, eller en person som lider af en alkoholafhængighed, ikke nødvendigvis sidder på en bænk foran kiosken, eller står nede bag tankstationen og drikker! I virkeligheden har langt de fleste mennesker med en alkoholafhængighed en helt normal hverdag med familie, hjem og arbejde.

Her finder du 4 spørgsmål, som du hurtigt kan stille dig selv. Kan du genkende dig selv, bør du læse videre om vores hjælp, og om hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til livet.

 • Påvirker dit forbrug af alkohol dine personlige relationer?
 • Fylder dit forbrug mere og mere i hverdagen?
 • Føler du at dit forbrug af alkohol har taget overhånd?
 • Har du svært ved at styre forbruget og ønsker du at komme ud af den onde cirkel?

Alkohol testen – Er du alkoholiker?

Herunder kan du se listen som Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har opstillet. Opfylder du blot 3 af de kriterier, er der stor sandsynlighed for, at du er alkoholiker, eller alkoholafhængig:

 • Trang (du har crawings efter alkohol, og denne trang overskygger al fornuft.)
 • Svækket evne til at styre indtag eller nedsætte brug (efter indtagelse af ganske få genstande, mister du kontrollen og fortsætter med at drikke helt uhæmmet.)
 • Abstinenssymptomer (du oplever fx uro, rastløshed, hjertebanken og svimmelhed, og den eneste måde du kan få det godt igen, er ved at drikke alkohol.)
 • Toleranceudvikling (du skal drikke mere og mere, for at opnå samme virkning. Du har udviklet det som hedder ”alkoholtolerance”)
 • Alkohol er dominerende (alkoholen har fået en stor plads i din tilværelse, hvilket skaber problemer i hjemmet, på jobbet el.lign.)
 • Vedblivende brug, trods skadesvirkninger (du har erkendt, at en del af de problemer som skabes, både fysisk og psykisk, er grundet alkohol, men du stopper ikke med at drikke)

>> Her kan du læse meget mere om symptomer på alkoholisme og alkoholafhængighed.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet alkoholbehandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Jeg er alkoholiker – Hvad nu?

En alkoholafhængighed kan føles uoverkommelig, men det kan standses! Det er vigtigt at søge hjælp. Hvis du er i tvivl, om du lider af alkoholisme, så kan du altid ringe til os, og få en snak med en alkoholbehandler. Du kan også blive indbudt til en samtale, hvor du vil blive vurderet af en behandler, og sammen kan i finde ud af om du blot har behov for nogle gode råd, eller om det måske er alkoholbehandling du har brug for.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 10 03 03, og få en snak. Bemærk at din henvendelse, samt din indledende samtale, naturligvis er helt fortrolig, gratis og uforpligtende.

“Hvorfor vente”?

Alkoholbehandling mens du bor hjemme

Vores behandling for alkoholmisbrug fungerer ambulant. Det betyder, at du bor hjemme i dine vante omgivelser under hele forløbet. Vi tilpasser og skræddersyer din alkoholbehandling, så den passer ind i dit liv. Altså, du bor hjemme blandt familie og venner og kan passe dit arbejde og dine fritidsinteresser.

Et standard behandlingsforløb indeholder 6 ugers behandling, hvor du møder 3 gange om ugen, men vores fleksible behandling giver dig mulighed for at intensivere forløbet og forkorte til 4 uger, eller at forlænge forløbet til 8 uger, hvis det passer bedre ind i dit liv.

Når du bor hjemme i din normale tilværelse, vil du hurtigt kunne identificere, hvor og hvornår du bliver fristet til at drikke. Vores erfarne behandlere, vil herefter give dig de fornødne værktøjer, så du lettere kan modstå disse fristelser i fremtiden.

Effektiv alkoholbehandling

Vores erfaring viser, at netop denne form for behandling, ofte er den mest effektive. Du vil ikke føle, at blive revet fuldstændig ud af din hverdag, og din behandling drejer sig 100% om DIT liv, dine fristelser og DIN fremtid. >> Læs mere om vores alkoholbehandling på denne side.

Vil du vide mere om vores alkoholbehandling, er du altid velkommen til, helt uforpligtende og gratis, at give os et kald på telefonen, eller du kan naturligvis også blot sende os en besked, via vores kontaktformular.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster en alkoholbehandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Denne første samtale bruges til at vurdere dit behandlingsbehov og skabe rammen for hvilken behandling vi kan tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: