Pårørende til afhængighed

Hos Frederiksberg Centeret ønsker vi at hjælpe og rådgive pårørende til afhængige. Vi er opmærksomme på de følgevirkninger der opstår ved at være pårørende og derfor tilbyder vi forskellige typer af hjælp, som fx: Individuelle samtaler, familiesamtaler og pårørendekursus.

Vores pårørendeafdeling ligger centralt i København i lyse lokaler på Esplanaden. Vores familieterapeut har specialiseret sig i de problematikker der kan findes ved afhængighed i familien.

Er du pårørende til et menneske som er afhængig? Ønsker du at hjælpe med at indse og anerkende, at der findes et problem? Mangler du evnen, redskaberne eller modet til at tage den svære snak?

Du som pårørende, kan sandsynligvis ikke egenhændigt hjælpe personen ud af sin afhængighed. Der hvor du kan yde en stor hjælp, er ved at få vedkommende til at tage kontakt til os.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Pårørende kan have behov for støtte

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Esplanaden tæt på bus og metro

Er du pårørende og ønsker du selv hjælp?

Det er bestemt ikke unormalt at du som pårørende til afhængighed også selv har behov for at vende dine tanker, dine følelser og din sorg med en behandler, eller måske deltage i en gruppe med andre ligesindede personer som har oplevet nøjagtig det samme som du. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere omkring hvilke muligheder du har for hjælp.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Som pårørende kan du have behov for støtte
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Behandling på Esplanaden KBH tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag”..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med”.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: