behandling af hashafhængighed - hånd med joint

Behandling af hashafhængighed og hashmisbrug

Vores behandling af hashafhængighed foregår centralt i København, hvor vi etablerede dagbehandling i Danmark i 1990, som Danmarks første dagbehandlingscenter.

Vores unikke behandling af hashafhængighed strækker sig over 6 uger, hvor du møder 3 gange om ugen, men da vi tilpasser behandlingen efter dig og dit liv, kan behandlingen intensiveres og strække sig over 4 uger, eller strækkes ud over 8 uger.

Hjælp til hashmisbrug

Vi planlægger simpelthen et fleksibelt og individuelt program for dig over de næste 4 til 8 uger, hvor vi tilbyder dig individuelle terapisamtaler, workshops, familiesamtale, lægesamtale og giver dig et tilbud om et efterbehandlingsforløb. Vi laver en behandlingsplan til dig fra starten, der griber så lidt som muligt ind i dit daglige liv. Vil du vide mere, kan du trygt og anonymt ringe til os på 70 10 03 03.

Bemærk: Ovenstående forudsætter at du er afgiftet. Afgiftning (afvænning) kan vi naturligvis også hjælpe med, men du skal dog påregne ekstra behandlingstid udover det ovennævnte hertil.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Fordelene ved vores hjælp til hashmisbrug er mange

I vores behandling af hashafhængighed, vil du ikke blive revet totalt ud af din hverdag, som du ville i en døgnbehandling, og det giver dig mulighed for selv at bestemme hvem du ønsker der skal vide, at du er i gang med at få behandlet din afhængighed af hash.

Ved at benytte dig af vores behandling, vil du leve i din normale hverdag, hvilket betyder, at du vil kunne rette opmærksomheden mod situationer i dit liv, hvor du oplever at, din trang er størst og sværest for dig at modstå. Med dette fornyede fokus, vil du have bedre muligheder for at identificere og i samarbejde med os bearbejde dine oplevelser, og dermed blive styrket til at foretage de ændringer, som skal til for at eliminere trangen, eller den situation som skaber trangen til hash.

Behandling af hashmisbrug København

Vores misbrugsbehandling ligger centralt i København, meget tæt på offentlig transport, og med gode parkeringsmuligheder for dig, som kommer i egen bil.

Vores adresse er: H. C. Andersens Blvd. 37 – 1553 København

Adressen er placeret mellem Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen nær Glyptoteket og Langebro, så der findes mange offentlige transportlinjer i nærheden.

Skræddersyet og individuel afhængighedsbehandling

Vi tilbyder dig behandling, der trods at behandlingen følger en fastlagt struktur med en massiv succesrate, også bliver tilrettelagt efter dine individuelle behov. I fællesskab identificerer vi årsagen til din afhængighed, og derudover også øvrige problemstillinger, der kunne hindre din behandling i at lykkedes.
Hos os vil du blive behandlet af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse.

Frederiksberg Centeret arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens National kliniske retningslinje for alkoholbehandling.

Det hele starter med en gratis og uforpligtende samtale

En indledende samtale er altid første led i en eventuel afhængighedsbehandling hos Frederiksberg Centeret. En samtale kan også udelukkende fungere som en rådgivning for dig som tænker at du måske ryger lidt for meget hash, – altså det er ikke afgjort på forhånd om det er en egentlig behandling for hashafhængighed du har behov for.
Når du kommer ind til en indledende samtale, vil du møde en erfaren og professionel behandler, som vil bede dig udfylde og besvare en test. Denne test vil afsløre symptomer på hashafhængighed. Resultatet af testen og behandlerens vurdering vil herefter skabe rammen for hvilken type behandling eller rådgivning du har behov for.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os på 70 10 03 03

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.

Sådan kommer du i gang

Behandling hos Dansk MisbrugsBehandling begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale får vi en snak om din situation, og vurderer hvilken behandling, der bedst passer dit behov.

Her får du også en grundig information om, hvad behandlingen indebærer.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: