Afhængighed findes i flere varianter - Vi tilbyder behandling

Afhængighed - Bliv hjulpet på rette vej igen‎

Ønsker du igen at kunne leve livet, passe dit arbejde eller din skole, tilbringe kvalitetstid med dem du holder af, nyde hverdagen uden at skulle stresse over at skulle finde dit stof, at gå alene og gemme på din hemmelighed, at føle dig flov over at være anderledes? – Så er det måske tid til at overveje misbrugsbehandling, eller som vi foretrækker at kalde det, afhængighedsbehandling.

Hos Frederiksberg Centeret tilbyder vi, i trygge rammer, individuel afhængighedsbehandling, skræddersyet til netop DIN hverdag! Så har du udviklet en afhængighed af alkohol, hash, feststoffer eller medicin, har vi hjælpen klar. Vi er et privat behandlingstilbud, der ligger centralt i København.

>> Læs mere om misbrugsbehandling her.

Individuel behandling af afhængighed

Behandlingen hos Frederiksberg Centeret bliver individuelt tilrettelagt efter dit liv og DINE behov. En standard behandling varer 6 uger, hvor du kommer hos os 3 gange om ugen, men hvis din livssituation kræver det, kan din behandling intensiveres til at vare 4 uger eller strækkes over 8 uger. Vi  tilbyder dig individuelle terapisamtaler, workshops, familiesamtale, lægesamtale og giver dig et tilbud om et efterbehandlingsforløb. Vi laver simpelthen en behandlingsplan til dig fra starten, der griber så lidt som muligt ind i dit daglige liv.

Vi tilbyder dig behandling, der trods at behandlingen følger en fastlagt struktur med en massiv succesrate, også bliver tilrettelagt efter dine individuelle behov. I fællesskab identificerer vi årsagen til dit problem, og derudover også øvrige problemstillinger, der kunne hindre din behandling i at lykkedes.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Behandling af afhængighed - Skræddersyet til din hverdag

Vi tilbyder dig en individuelt planlagt behandling, hvor vi behandler din afhængighed med en kognitiv terapeutisk metode og ud fra at der ligger dybereliggende følelsesmæssige problematikker bagved din afhængighed.
I din afhængighedsbehandling vil du få redskaber til at håndtere de situationer, der opstår i hverdagen, som kan udløse din trang som afhængig.

Fordelene ved vores behandling er, at du modtager behandling for afhængighed, samtidig med at du er i din hverdag. Derfor vil du allerede under din behandling begynde at bruge nogle nye teknikker, så du kan ændre på de vaner i hverdagen, der er med til at holde dig fast i din afhængighed.

Kvalitetsbevidst misbrugsbehandling

Frederiksberg Centeret arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens National kliniske retningslinjer for alkoholbehandling.

Hos os vil du blive behandlet af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Behandling uden for normal arbejdstid
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os på 70 10 03 03

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.

Sådan kommer du i gang

Behandling hos Dansk MisbrugsBehandling begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale får vi en snak om din situation, og vurderer hvilken behandling, der bedst passer dit behov.

Her får du også en grundig information om, hvad behandlingen indebærer.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: