Kvinde sidder på job med whiskyflaske

Alkoholbehandling – Individuel hjælp til alkoholikere

Bo hjemme, lev dit normale liv og få alkoholbehandling. Vi tilbyder dig hjælp og behandling, og sørger for at det passer ind i dit liv! Vores behandling tilpasses nemlig til dig! Vi har behandlet for alkoholisme siden 1990 og er i dag landets største private dagbehandlingscenter.

Vi tilbyder terapeutisk behandling af alkoholmisbrug, der er planlagt efter DIT liv og DINE behov. Du kan på denne måde modtage din behandling, når det passer ind i din hverdag. Når du bliver behandlet hos os, vil du fortsat have mulighed for, at overholde dine forpligtelser, bo hjemme, passe dit arbejde, samt tilbringe tid med familie og venner – altså du vil leve i dine vante omgivelser!

Fordelene ved vores ambulante behandling af alkoholmisbrug

Fordelene ved ambulant behandling af alkoholisme er, at du ikke bliver revet totalt ud af din hverdag, som du vil blive ved en døgnbehandling. Ved en ambulant behandling er der altså mulighed for, at du opretholder dit  normale liv med familie, arbejde, venner og fritidsinteresser. Du bestemmer også helt selv, hvem der skal vide, at du er gået i  alkoholbehandling.

Individuel og skræddersyet alkoholbehandling

Vores behandling er meget fleksibel, og det er en vigtig del af behandlingen, at du lever dit normale liv. På denne måde, vil du nemlig, i behandlingstiden, opleve de fristelser som du møder i dagligdagen, og som kan være årsag til, at du drikker. Disse fristelser vil du med det samme, kunne tale med din alkoholbehandler om og behandleren vil kunne hjælpe dig med værktøjer, som kan bruges for at eliminere din trang, ved fremtidige episoder.

Ambulant behandling af alkoholmisbrug

Vi planlægger et fleksibelt og individuelt program for dig over de næste 4 til 8 uger. Her tilbyder vi dig individuelle terapisamtaler, workshops, familiesamtale, lægesamtale og giver dig et tilbud om et efterbehandlingsforløb. Et standard behandlingsforløb indeholder 6 ugers behandling, hvor du møder 3 gange om ugen, men vores fleksible behandling giver dig mulighed for at intensivere forløbet og forkorte til 4 uger, eller at forlænge forløbet til 8 uger, hvis det passer bedre ind i dit liv. Vi laver simpelthen en behandlingsplan til dig fra starten, der griber så lidt som muligt ind i dit daglige liv.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet alkoholbehandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Alkoholbehandling København – Centralt på Frederiksberg

Vores alkoholbehandling ligger på området ved Frederiksberg Hospital, meget tæt på offentlig transport, og med en masse gratis parkeringsmuligheder for dig, som kommer i egen bil.
Vores adresse er: Nordre Fasanvej 57, vej 10, opgang 16 – 2000 Frederiksberg.
Offentlige transportlinjer, som findes meget tæt på er:

 • Bus 2A – Bus 34 – Bus 4A
 • Jernbane F
 • Metro M1 – Metro M2

Hvordan ved jeg om jeg om jeg har brug for alkoholbehandling?

Der findes helt klare og tydelige tegn på, at man er alkoholiker, men der findes endnu flere tegn, som kan være skjulte. Problemer med alkohol, kan ofte, enten betegnes som, at have et problematisk forbrug af alkohol, hvor alkohol fylder en hel del i livet, eller som decideret alkoholiker, hvor man slet ikke kan eksistere, hvis ikke man får sin alkohol. Hvis man har et problematisk forbrug af alkohol, er sandsynligheden for at man bliver alkoholiker stor.

Vores alkoholbehandlere sidder klar

Vores alkoholbehandlere sidder klar på telefonen, hvis du ønsker at vide mere om, dels vores behandling, og dels om du selv kunne have et problem med alkohol. Vi vil efter en telefonsamtale ofte meget gerne invitere dig, til en uforpligtende og gratis samtale. Her vil din situation blive vurderet af en alkoholbehandler, for at afgøre om du kan få gavn af vores alkoholbehandling. Giv os trygt et kald på telefon 70 10 03 03.

Start din alkoholbehandling i dag – Vi har ingen ventetider

Hvorfor ikke starte dit nye liv allerede i dag? Ring til vores dygtige behandlere på telefon 70 10 03 03, og aftal en tid til din indledende, gratis og uforpligtende samtale. Lad os sammen finde ud af om du har behov for alkoholbehandling, eller det blot er en professionel alkoholrådgivning du har brug for.

Vores alkoholbehandling følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer

Frederiksberg Centeret er akkrediteret under DDKM og arbejder med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens National kliniske retningslinje for alkoholbehandling.

Hos os vil du blive behandlet af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster en alkoholbehandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Denne første samtale bruges til at vurdere dit behandlingsbehov og skabe rammen for hvilken behandling vi kan tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag”..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med”.