Familie taler sammen i sofa

Familiesamtaler

Vores erfaring er, at alle parter får meget ud af samtaleforløbene, og at familiesamtalerne er med til at skabe en vigtig grobund i familien for en fremtidig fælles vækst. Tilliden skal genopbygges, og ofte skal den måde i agerer over for hinanden ændres.

Hvad er familiesamtaler?

Familiesamtaler er samtaler, hvor du og din familie har samtaler med en familieterapeut. Samtalerne er målrettet familier eller individer, der er eller har været berørt af afhængighed eller ludomani.

Samtalerne tager fat om konkrete problematikker for deltagerne.
Formålet med en familiesamtale er at få alle familiens medlemmer i tale, hjælpe jer til at bearbejde jeres fælles historie og hvordan i skal gribe fremtiden an, og på den måde slippe af med den mistillid, vrede og de frustrationer som kan være opbygget gennem tiden.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Pårørende kan have behov for støtte

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Hvordan fungerer familiesamtalerne?

Konstellationerne i vores familiesamtaler er mange. I kan eksempelvis være en hel familie med far, mor og børn, eller måske er I voksne søskende fra et misbrugshjem, som har besluttet jer for at få hjælp til at bearbejde barndommens oplevelser.

Uanset hvad, kan der være et behov for at hele familien samles og bearbejder den fælles historie. Hen ad vejen kan i blive i stand til at give slip på fx mistillid og vrede over det, der var, og at mindske bekymringen over det, der skal komme.

Gennem et familiesamtaleforløb kan I arbejde med aktuelle udfordringer i jeres hverdag, parallelt med at I bearbejder oplevelser fra fortiden. I fælles proces kan i skabe en ny bevidsthed, både om Jer selv og om hinanden.

Hvor længe varer familiesamtaler?

Familiesamtaler er rådgivnings- og/eller terapiforløb, hvor alle pårørende kan deltage. Forløbets længde og intensitet aftales løbende – og med udgangspunkt i det konkrete behov.

Snak med vores Familierådgiver

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Som pårørende kan du have behov for støtte
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os på 70 10 03 03

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: