Familie taler sammen i sofa

Familiesamtaler

Vores erfaring er, at alle parter får meget ud af samtaleforløbene, og at familiesamtalerne er med til at skabe en vigtig grobund i familien for en fremtidig fælles vækst. Tilliden skal genopbygges, og ofte skal den måde i agerer over for hinanden ændres.

Familiesamtaler er samtaler, hvor du og din familie har samtaler med en familieterapeut. Samtalerne er målrettet familier eller individer, der er eller har været berørt af afhængighed, ludomani eller spiseforstyrrelse. Samtalerne tager fat om konkrete problematikker for deltagerne.
Formålet med en familiesamtale er at få alle familiens medlemmer i tale, hjælpe jer til at bearbejde jeres fælles historie og hvordan i skal gribe fremtiden an, og på den måde slippe af med den mistillid, vrede og de frustrationer som kan være opbygget gennem tiden.

Hvordan fungerer familiesamtalerne?

Konstellationerne i vores familiesamtaler er mange. I kan eksempelvis være en hel familie med far, mor og børn, eller måske er I voksne søskende fra et misbrugshjem, som har besluttet jer for at få hjælp til at bearbejde barndommens oplevelser.

Uanset hvad, kan der være et behov for at hele familien samles og bearbejder den fælles historie. Hen ad vejen kan i blive i stand til at give slip på f.eks. mistillid og vrede over det, der var, og at mindske bekymringen over det, der skal komme.
Gennem et familiesamtaleforløb kan I arbejde med aktuelle udfordringer i jeres hverdag, parallelt med at I bearbejder oplevelser fra fortiden. I fælles proces kan i skabe en ny bevidsthed, både om Jer selv og om hinanden.
Familiesamtaler er rådgivnings- og/eller terapiforløb, hvor alle pårørende kan deltage. Forløbets længde og intensitet aftales løbende – og med udgangspunkt i det konkrete behov.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Pårørende kan have behov for støtte

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Esplanaden tæt på bus og metro

Hvor foregår familiesamtalerne?

Familiesamtalerne finder sted på vores adresse som er: Esplanaden 8C, 1263 København K

Kommer du i bil forefindes parkering flere steder i området. Husk dog P-billet

Hvem står for familiesamtalerne?

Samtalerne bliver varetaget af personale med pædagogisk baggrund, og overbygning som familieterapeut.

Hvordan tilmelder vi os?

Tilmelding og mere information sker ved at ringe til vores Familierådgiver på telefon 23 34 78 32 eller ved at sende en mail til: beh@frederiksberg-centeret.dk

Hvad er prisen for familiesamtaler?

Vi vil have familiesamtaler, men hvad koster det?


Priserne for familiesamtaler er meget individuelle.
Kontakt vores behandlingsleder for mere information, direkte på telefon 23 34 78 32.

Snak med vores Familierådgiver

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Som pårørende kan du have behov for støtte
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Behandling på Esplanaden KBH tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag”..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med”.