Priser på alkohol og misbrugsbehandling

Alkoholbehandling pris

Alkoholbehandling hos Frederiksberg Centeret starter med at du ringer til os og får tid til en gratis, fortrolig og helt uforpligtende samtale med en af vores erfarne og professionelle alkoholbehandlere.

Ved din indledende samtale vil alkoholbehandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema,  fordi det kan hjælpe med at skabe overblik over dit behov for behandling samt hvad din alkoholbehandling pris vil blive. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behandlingsbehov og din alkoholbehandling pris.

Hvad koster min alkoholbehandling?

Vi sammensætter din alkoholbehandling efter lige præcis dine behov. Derfor er det ikke umiddelbart muligt for os her på hjemmesiden, at fortælle dig hvad lige præcis din alkoholbehandling pris vil blive og dermed hvad det vil koste.

Vi vil opfordre dig til at kontakte os og bestille tid til din gratis samtale allerede i dag, for på den måde at finde ud af, dels dit behandlingsbehov, og dels hvad din alkoholbehandling pris måtte være.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Hvem betaler for min alkoholbehandling?

Vi er et privat behandlingssted, og derfor har vores alkoholbehandling en pris. Men det skal ikke være det, der afholder dig fra at gå i behandling!
Herunder har vi fortalt lidt om nogle af de forskellige muligheder du har for at modtage behandling hos os– men husk at du altid kan kontakte os og sammen vil vi forsøge at finde frem til den løsning, der er bedst for dig.

Du kan henvende dig gratis, uforpligtende og naturligvis helt fortroligt. Giv os et kald på 70 10 03 03 og hør nærmere.

Betaling med sundhedsforsikring

Frederiksberg Centeret har indgået aftaler med alle danske Sundhedsforsikringer. Sundhedsforsikringer dækker ofte omkostningerne til din behandling. Derfor kan det være en god idé, at du undersøger, om du har en sundhedsforsikring, og om den eventuelt vil dække omkostningerne ved din alkoholbehandling.

Kommunal betaling

Kommunen kan henvise dig til behandling på Frederiksberg Centeret, og således give dig en bevilling til privat alkoholbehandling.

Under Sundhedslovens §141 er Kommunen forpligtet til at yde dig behandling indenfor 14 dage, efter at du har henvendt dig til Kommunen med ønske om behandling for alkoholmisbrug.

Arbejdsgiver betaler

Afhængighedsbehandling er fradragsberettiget, hvilket betyder at nogle arbejdsgivere er villige til, helt eller delvist, at betale for din alkoholbehandling.
Mange virksomheder kan se idéen i at deltage i betalingen af din alkoholbehandling, da de ofte vil få en god loyal kollega tilbage og desuden kan spare udgifterne ved et eventuelt sygefravær og manglende produktivitet, der kan følge med alkoholafhængigheden.

Egenbetaling – Du betaler selv for behandlingen

Egenbetaling benyttes også af mange i behandling. Beløbet kan være opsparet, lånt i banken eller lånt af familie og venner.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at kontakte os via. vores kontaktformular.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København
Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag..!”

“Min gratis samtale afslørede at jeg drak alt for tit. Efter min behandling kan jeg igen være ham min familie har lyst til at være sammen med.”