Arbejdsgiver – Har din ansatte problemer med afhængighed?

Ofte har virksomheder en ansat gennem mange år, og loyaliteten forbliver til trods for at der findes en afhængighed eller et misbrug hos den ansatte. Derfor vil virksomheden gerne nyde godt af at hjælpe den ansatte ud af problemerne og derved beholde den erfarne og loyale arbejdskraft.

Langt de fleste større arbejdspladser oplever at nogle af deres medarbejdere har en afhængighedsproblematik eller lider af ludomani. Problematikken kan betyde ineffektivitet og omkostninger for arbejdspladsen i form af fx:

 • Flere sygedage
 • Risiko for arbejdsskader
 • Udfordringer i personalegruppen
 • Manglende produktivitet
 • Relationsvanskeligheder ift. kunder og samarbejdspartnere.

Har i en misbrugspolitik?

Derfor er det vigtigt at arbejdspladsen har udformet en klar og utvetydig politik på områderne og har et beredskab, som ved hvad arbejdspladsen kan og vil hjælpe den enkelte medarbejder med, samt har udarbejdet beredskab for forebyggelse. Frederiksberg Centeret kommer gerne ud og hjælper din virksomhed med at definere fx en alkoholpolitik, eller med at “klæde” et netværk på til at kunne genkende en afhængig og hjælpe netværkspersonerne med at agere så hensigtsmæssigt som muligt derefter.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Derfor er Frederiksberg Centeret den rette hjælp

Vi er landets største private dagbehandling og tilbyder en bred vifte inden for afhængighedsbehandlinger. Vi har årelang erfaring med fx:

Frederiksberg Centeret har aftale med alle Sundhedsforsikringer og disse vil således ofte kunne hjælpe en arbejdsgiver med det økonomiske aspekt, når en medarbejder skal bruge vores hjælp. Kontakt os gerne med det konkrete problem, hvorefter vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for alle parter.

Lær at håndhæve jeres misbrugspolitik

Vi udformer gerne kurser, der skal give dig som arbejdsgiver mere viden om afhængighed eller ludomani. Disse kurser kan samtidig gøre din virksomhed bedre rustet til at forebygge og håndtere, hvis medarbejdere hos jer skulle vise sig at være eller blive afhængige. Vi tilbyder kurser for netværk, ledelse, medarbejdergrupper – alt efter hvem i ønsker uddannet i virksomheden.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere om hvordan du bedst hjælper.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os på 70 10 03 03

Sådan kommer du i gang

Behandling hos Dansk MisbrugsBehandling begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale får vi en snak om din situation, og vurderer hvilken behandling, der bedst passer dit behov.

Her får du også en grundig information om, hvad behandlingen indebærer.

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med.”