Arbejdsgiver – Har din ansatte problemer med afhængighed?

Ofte har virksomheder en ansat gennem mange år, og loyaliteten forbliver til trods for at der findes en afhængighed eller et misbrug hos den ansatte Derfor vil virksomheden gerne nyde godt af at hjælpe den ansatte ud af problemerne og derved beholde den erfarne og loyale arbejdskraft.

Langt de fleste større arbejdspladser oplever at nogle af deres medarbejdere har en afhængighedsproblematik, lider af ludomani eller måske har en spiseforstyrrelse. Problematikken kan betyde ineffektivitet og omkostninger for arbejdspladsen i form af fx:

 • Flere sygedage
 • Risiko for arbejdsskader
 • Udfordringer i personalegruppen
 • Manglende produktivitet
 • Relationsvanskeligheder ift. kunder og samarbejdspartnere.

Har i en misbrugspolitik?

Derfor er det vigtigt at arbejdspladsen har udformet en klar og utvetydig politik på områderne og har et beredskab, som ved hvad arbejdspladsen kan og vil hjælpe den enkelte medarbejder med, samt har udarbejdet beredskab for forebyggelse. Frederiksberg Centeret kommer gerne ud og hjælper din virksomhed med at definere fx en alkoholpolitik, eller med at “klæde” et netværk på til at kunne genkende en afhængig og hjælpe netværkspersonerne med at agere så hensigtsmæssigt som muligt derefter.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Derfor er Frederiksberg Centeret den rette hjælp

Vi er landets største private dagbehandling og tilbyder en bred vifte inden for afhængighedsbehandlinger. Vi har årelang erfaring med fx:

Ydermere fungerer Frederiksberg Centeret som privathospital og behandler for spiseforstyrrelser på vores afdeling beliggende på Frederiksberg Hospitals område.

Frederiksberg Centeret har aftale med de fleste Sundhedsforsikringer. og disse vil således ofte kunne hjælpe en arbejdsgiver med det økonomiske aspekt, når en medarbejder skal bruge vores hjælp. Kontakt os gerne med det konkrete problem, hvorefter vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for alle parter.

Lær at håndhæve jeres misbrugspolitik

Vi udformer gerne kurser, der skal give dig som arbejdsgiver mere viden om afhængighed, ludomani eller spiseforstyrrelser. Disse kurser kan samtidig gøre din virksomhed bedre rustet til at forebygge og håndtere, hvis medarbejdere hos jer skulle vise sig at være eller blive afhængige. Vi tilbyder kurser for netværk, ledelse, medarbejdergrupper – alt efter hvem i ønsker uddannet i virksomheden.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, der skal hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag”..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med”.