Behandlinger hos Frederiksberg Centeret

Spørgsmål og svar - Behandlinger

Frederiksberg Centeret har tilbudt behandling af misbrug siden 1990. Vi er i dag landets største private dagbehandlingscenter og tilbyder en bred vifte af hjælp. Vi tilbyder en helt unik og individuel behandling for afhængighed og misbrug, vi tilbyder 100% gratis behandling af ludomani og hjælp til pårørende.

Vi modtager derfor mange spørgsmål fra interesserede. Se herunder ofte stillede spørgsmål og læs svarene. Husk at du altid er velkommen til, selv at stille et spørgsmål eller give os et kald på 70 10 03 03. Intet vil blive offentliggjort, og din henvendelse er altid helt fortrolig og gratis.

Når man er i behandling, er man så indlagt?

Bliver man indlagt hos jer?


Hos os bliver du ikke indlagt!
Vi tilbyder individuel ambulant behandling og dagbehandling, hvor du lever hjemme hos dig selv og varetager dit normale liv, med arbejde, venner, familie osv. Du møder ind til din behandling, på de tidspunkter, vi har aftalt og følger din behandlingsplan. Din behandling tilrettelægges og udformes, så den passer bedst muligt ind i din normale hverdag.

Behandlingsformen varierer alt efter hvad du har behov for behandling for.
Vi tilbyder hjælp til:

Ring helt fortroligt på 70 10 03 03.

Hvordan kommer jeg i gang med ludomanibehandling?

Hvordan starter jeg op i et behandlingsforløb?


Du ringer til os, og taler med en af vores erfarne ludomanibehandlere. Du kan under samtalen blive tilbudt tid til en helt uforpligtende samtale, hvor behandleren fortæller om vores behandling og, hvor du fortæller om dig selv og dit spil.

Ring på 70 10 03 03

Er behandling for ludomani anonym?

Jeg vil gerne i behandling, men er bekymret for om andre får det at vide.


Behandling hos Frederiksberg Centeret er 100% fortrolig og vores behandlere er underlagt tavshedspligt. Det er derfor dig, der afgør, om du vil fortælle, at du er i behandling til nogen.

Vi giver mulighed for, at du kan inddrage en pårørende, som du kan give tilladelse til at ringe til os, for at høre, om du møder op til din behandling, men din pårørende får ikke noget at vide om din behandling i øvrigt.
Det er derfor helt op til dig, at fortælle dine pårørende om behandlingen, og op til dig, hvor meget du ønsker at inddrage dem heri.

Kontakt os gerne, og hør mere. Ring på 70 10 03 03 – din henvendelse er gratis, fortrolig og uforpligtende.

Hvad koster misbrugsbehandling?

Hejsa. Jeg er nok afhængig af min medicin og vil gerne have hjælp, da jeg oplever større og større gener. Koster det penge at blive behandlet hos jer?


Vi er et privat behandlingscenter, og derfor er vores misbrugsbehandling er ikke gratis. Det er dog billigere end en døgnbehandling.
Vores behandling er yderst effektiv og vi har ingen ventetider. Desuden er vores behandling altid helt skræddersyet efter netop din hverdag. Altså, du kan fortsat passe familie, hjem og job, mens din behandling står på. Ring gerne hør nærmere på 70 10 03 03.

Du kan læse meget mere om vores misbrugsbehandling lige her: >> Misbrugsbehandling.

Hvad koster behandling af ludomani?

Hos os er ludomanibehandling og rådgivning gratis!

Frederiksberg Centeret er statsanerkendt, og derfor kan vi behandle ludomani (afhængighed af pengespil) helt gratis.
Vi har behandlet for afhængigheder med gode resultater, siden 1990, og er i dag landets største private dagbehandlingscenter.

Ønsker du at vide mere om vores behandling, eller ønsker du at tale med nogen om din spilleadfærd, kan du altid kontakte os, helt gratis og uforpligtende på telefon 70 10 03 03.

Hvad koster behandling for overspisning/BED?

Jeg vil gerne vide mere om priserne på behandling af overspisning/BED. Jeg tror jeg lider af en spiseforstyrrelse og vil gerne kende priserne og om det er et helt forløb, eller sessioner man køber? Og eventuelt hvor mange sessioner jeg skal købe for en behandling?


Vi kan desværre ikke vurdere omfanget af en spiseforstyrrelse, uden at vi har set og talt med dig. Derfor kan vi heller ikke give et økonomisk overslag på en behandling. Behandlingslængden kan afhænge af dels hvor ofte du har mulighed for at deltage, samt dels hvordan du reagerer på behandling.

For at starte et sted, vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende samtale, hvor du og en behandler kan vurdere din spiseforstyrrelse og hvor i kan tale om pris. Du er velkommen til at ringe til os på 70 10 03 03, og få tid til en gratis samtale.

Hvad er det I kalder” skræddersyet behandling”?

Vores afhængighedsbehandling tilrettelægges videst muligt efter netop DIN hverdag og dit liv. Du modtager din behandling, som det passer bedst mellem klokken 7.00 og 19.00, og du kan derfor fungere i din almindelige dagligdag, mens din behandling står på.

Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Helt uforpligtende og ganske gratis.
Ring på 70 10 03 03.

Hvordan kommer man i gang med behandling af en spiseforstyrrelse?

Du er velkommen til at ringe til os på 70 10 03 03 og tale med en af vore behandlere i spiseforstyrrelsesafdelingen. Behandleren vil spørge ind til din historie, og eventuelt invitere dig ind til en helt gratis og uforpligtende samtale. Ved denne samtale kan behandleren vurdere din situation i sin helhed og dit eventuelle behov for behandling.

I behandlingens opstart vil du blive screenet af både vores læge og en behandler. Formålet ved denne screening, er at afdække omfanget af din spiseforstyrrelse, og få klarlagt, om der ligger øvrige fysiske eller psykiske problematikker, som der skal tages højde for i dit behandlingsforløb. Når vi behandler for spiseforstyrrelse, forsøger vi altid at nå ind til de bagvedliggende årsager til forstyrrelsen.

Vores behandling af spiseforstyrrelser har et fast forløb, der foregår enten ambulant eller som dagbehandling, og du vil, i behandlingen, blive tilbudt gruppeterapi og samtaler med terapeut, diætist, læge og psykiater.

Ring til os og tal med en behandler. Din henvendelse, og indledende samtale, er altid helt gratis, fortrolig og uforpligtende.

Kontakt os trygt på telefon 70 10 03 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål så ring 70 10 03 03

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.