Spiseforstyrrelser - behandling uden ventetid!

Spiseforstyrrelser

Du har en spiseforstyrrelse, når dine tanker, dine følelser og din adfærd i forhold til mad, din krop og din vægt begynder at bestemme, hvordan du skal leve dit liv. Du bliver ofte meget optaget af din krop, din vægt, dit udseende og din spisning.

Spiseforstyrrelser kan opføre sig på forskellige måder.En person med spiseforstyrrelsen anoreksi kan fx lade være med at spise, eller spise i meget små mængder, være meget tynd og samtidig nægte, at hun eller han er for tynd. Andre kan miste kontrollen over spisningen og spise meget store portioner mad  måske også “snacke” ofte, eller direkte planlægge at spise meget store mængder mad eller slik og kager, for så kaste maden op igen eller bruge fx afføringsmidler for at få kalorierne ud af kroppen igen – simpelthen for ikke at tage på i vægt.

Tegn på spiseforstyrrelse

En person med en spiseforstyrrelse har, foruden problemer med at forholde sig til mad, også ofte problemer i forhold til at kunne bearbejde sine egne tanker og følelser. Ud fra dette klassificeres en spiseforstyrrelse som en psykisk lidelse i officielle diagnosesystemer.

Hos Frederiksberg Centeret tilbyder vi behandling af spiseforstyrrelser, herunder ambulant eller daglig anoreksibehandling samt behandling af bulimi og behandling af overspisning (BED)

Bemærk at vi ikke har ventetider på behandling af spiseforstyrrelser!

Læs mere på: Venteinfo.dk

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Vores hjælp til spiseforstyrrelser

Gennem et struktureret kognitivt forløb skabes en helhedsorienteret løsning, som inddrager og tager hensyn til dit ståsted, både som ung og som voksen.
Vores behandling af spiseforstyrrelser tager udgangspunkt i, at spiseforstyrrelsen er et udtryk for en bagvedliggende følelsesmæssig ubalance, der kan afhjælpes kognitivt gennem en social og følelsesmæssig rehabilitering.

Derfor arbejder du i behandlingen med de dybereliggende følelsesmæssige problematikker, der ligger bagved din spiseforstyrrelse og med dine spiseforstyrrede handlinger, som kan få alvorlige konsekvenser, hvis ikke du ændrer dem. Vi følger også op på hverdagens udfordringer, så du får en forståelse for tilbagefalds-udløsende faktorer, og vi guider dig i, hvordan du håndterer dem.

Kognitiv behandling af spiseforstyrrelser

Vores behandling af spiseforstyrrelser er overvejende baseret på en gruppeterapeutisk tilgang.
Målet med behandlingen er, at du lærer at håndtere og modarbejde de spiseforstyrrede handlinger til en grad,hvor forstyrrelsen ikke længere forstyrrer dit liv.

Der er ansat læge,  psykiater og terapeuter til behandlingen, som foregår i samarbejde med din egen læge. Vi tilbyder behandling af spiseforstyrrelser til myndige personer, som er fyldt 18 år.

Læs hvad tidligere patienter mener

Siden 2012 gennemfører de fem regioner årlige landsdækkende undersøgelser af patientens oplevelse i psykiatrien. Herunder kan du læse resultaterne fra patienter hos Frederiksberg Centeret:

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad siger andre?

“Endelig en behandling, der tog hånd om det egentlige problem, nemlig mine tanker og følelser”

“Jeg vidste godt, at jeg havde et problem med mad .. men her blev jeg for første gang både mødt og forstået, og lærte at tage ansvar for at få det bedre i et liv, hvor mad ikke fylder alt”.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: