Pårørende til spiseforstyrrelse - bamse

Pårørende til spiseforstyrrede

Når en person du har kært lider af en spiseforstyrrelse kan det være svært at forstå tankegangen hos personen og man kan føle sig magtesløs og sidde med følelsen af at man kunne have gjort noget anderledes.

At være pårørende til spiseforstyrrede er ikke let og følelsen af ikke at kunne trænge igennem til personen som lider af en spiseforstyrrelse, er enorm og frustrerende.
Hos Frederiksberg Centeret har vi stor fokus på de spiseforstyrrelse pårørende, hvad deres rolle kan være i behandlingen af spiseforstyrrelsen og ikke mindst hvad de kan gøre for dem selv.

Er du pårørende og søger hjælp?

Ønsker du at vide mere om vores hjælp og rådgivning for pårørende til anoreksi, bulimi, overspisning og generelt spiseforstyrrelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle spørgsmål besvares af en behandler fra afdelingen for spiseforstyrrelser. Bemærk at din henvendelse naturligvis er 100% fortrolig, anonym og gratis.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Deltag i gratis pårørendeaften

Vi afholder løbende gratis pårørendeaftener, som giver voksne pårørende muligheden for at komme til en superkort (1.5 til 2 timer) pårørendeaften. Alle voksne pårørende er velkomne, uanset om det pågår behandling hos os eller ikke.

Til en pårørendeaften kan du møde andre pårørende til spiseforstyrrede, få en tidligere pårørendes historie og du kan få generelle gode råd fra en behandler.
Dato for pårørendeaftener kan du finde under nyheder.

Vil du tale med en behandler?

Bemærk at du altid er velkommen til at kontakte os for en snak. Din henvendelse er naturligvis helt fortrolig og uforpligtende. Ring til os på 38 34 13 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad siger andre?

“Endelig en behandling, der tog hånd om det egentlige problem, nemlig mine tanker og følelser”

“Jeg vidste godt, at jeg havde et problem med mad .. men her blev jeg for første gang både mødt og forstået, og lærte at tage ansvar for at få det bedre i et liv, hvor mad ikke fylder alt”.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: