Spiseforstyrrelse behandling uden ventetid!

Behandling af spiseforstyrrelser uden ventetid!

Gennem et struktureret kognitivt forløb skabes en helhedsorienteret løsning, som inddrager og tager hensyn til dit ståsted. Vi arbejder altså ud fra at dine tanker og følelser giver sig udslag i dit forhold til mad.
Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i, at spiseforstyrrelsen er et udtryk for en bagvedliggende følelsesmæssig ubalance, der kan afhjælpes kognitivt gennem en social og følelsesmæssig rehabilitering.

I vores behandling af spiseforstyrrelse, arbejder vi med de dybereliggende følelsesmæssige problematikker, der ofte ligger bagved din spiseforstyrrelse og som kommer til udtryk i spiseforstyrrede handlinger, som fx at undlade at spise, at spise restriktivt og tælle kalorier, at spise i store mængder og muligvis også at kaste op, eller bruge afførende midler, kun med henblik på at kontrollere dit kalorieoptag. I behandlingen følger vi op på dine hverdagsudfordringer, så du får en forståelse for udløsende faktorer, og kan lære, hvordan du kan håndtere dem.

Målet med behandlingen er, at du lærer at håndtere og modarbejde de spiseforstyrrede tanker og handlinger, så dit liv ikke længere forstyrres af dem. Vores behandling af spiseforstyrrelser er overvejende baseret på en gruppeterapeutisk tilgang.
Der er ansat læge, psykiater og psykoterapeuter til behandlingen, og behandlingen foregår ofte i samarbejde med din egen læge.

Frederiksberg Centeret tilbyder behandling af spiseforstyrrelser til kvinder og mænd over 18 år

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Hvordan foregår vores hjælp til spiseforstyrrelse?

Når du begynder din behandling af spiseforstyrrelse på Frederiksberg Centeret, bliver du screenet af vores læge og af en af vore behandlere.
Formålet med screeningen er, at afdække spiseforstyrrelsens omfang og karakter, samt at få klarlagt, om der er andre fysiske eller psykiske problematikker, som kræver opmærksomhed i dit behandlingsforløb.

Vores behandling af spiseforstyrrelser har et fast forløb, der foregår enten ambulant eller som dagbehandling og du vil i behandlingen blive tilbudt gruppeterapi og samtaler med terapeut, diætist, læge og psykiater.

Jeg tror min datter har bulimi, hvad gør jeg?

Jeg vil så gerne hjælpe hende, men jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.


Du er altid meget velkommen til at ringe og tale med en af vores behandlere på telefon 38 34 13 03. I løbet af samtalen vil behandleren vurdere, om der er behov for, at din datter tager kontakt til os og bestiller tid til en uforpligtende og fortrolig samtale.

Hvor foregår behandlingen for spiseforstyrrelser?

Jeg kan ikke helt finde ud af hvor jeg skal henvende mig.


Behandling af spiseforstyrrelse finder sted på vores adresse på Frederiksberg Hospitals område.

Adressen er: Nordre Fasanvej 57, vej 10, opgang 16.
2000 Frederiksberg
Telefon 38 34 13 03.

(Det er let at komme til os med offentlig transport, og kommer du i bil, er her masser af parkeringspladser – Nogle endda gratis.)

Hvornår ved jeg at jeg har en spiseforstyrrelse?

Jeg tror, at jeg har en spiseforstyrrelse – men hvordan finder jeg ud af det?


Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, om du lider af en spiseforstyrrelse. Så vi vil råde dig til at ringe til os på 38 34 13 03. Her vil du komme til at tale med en erfaren behandler, som kan invitere dig til en uforpligtende, gratis og helt fortrolig samtale.
Efter samtalen kan behandleren, i samråd med dig, vurdere om du har behov for behandling og i så fald hvilken behandling.

Alle samtaler er fortrolige, uforpligtende og gratis.

Hvad er der med i behandlingen?

Hvad består jeres behandling af?


Vores behandling består af samtaleterapi, gruppeundervisning, Psykiater, Læge og Diætist. På den måde får vi alle aspekter med og kan bedst muligt støtte dig.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jeres afdeling for spiseforstyrrelser?

Jeg vil gerne have fat i jeres spiseforstyrrelsesbehandling, men jeg kan ikke lige finde ud af hvordan jeg gør det.


Du kan ringe på telefon 38 34 13 03 og spørge efter spiseforstyrrelsesafdelingen, eller du kan sende os en mail på: info@frederiksberg-centeret.dk

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad siger andre

“Endelig en behandling, der tog hånd om det egentlige problem, nemlig mine tanker og følelser”

“Jeg vidste godt, at jeg havde et problem med mad .. men her blev jeg for første gang både mødt og forstået, og lærte at tage ansvar for at få det bedre i et liv, hvor mad ikke fylder alt”.