Behandling af overspisning - få hjælp i dag.

Behandling af overspisning

Mange oplever, at overspisning starter allerede i barndommen. På forskellige stadier gennem livet kan du opleve, at tendensen til overspisning er mere eller mindre dominerende, bemærk, at overspisere kan være både kvinder eller mænd.

Som overspiser, behøver du ikke at være tyk, men du oplever en voldsom trang til at spise, du spiser ofte i større mængder end andre og det kan have store konsekvenser, både for din vægt og dit helbred.

Hvad er overspisning?

Du får en voldsom lyst til at spise, når du bliver ked af det, frustreret, bange, glad, trist, overmodig – når alt koger over i frustration. Du behøver ikke engang at føle sult for at spise. Og du spiser til du kan mærke at din krop siger fra, og du kan blive rigtigt dårligt tilpas. Så kommer skylden…
og det eneste du kan mærke er ubehaget i din krop. Så skammer du dig og føler at du heller ikke kan finde ud af noget …..
“Hvorfor kan jeg ikke styre mig? Hvad er der galt med mig?”..

Lyder det bekendt?

Dit problem viser sig i den måde du tilgår mad på, men den egentlige årsag stikker formentligt dybere – og den vil vi gerne hjælpe dig med.

Få professionel hjælp til overspisning

I vores behandling af overspisning kigger vi på de bagvedliggende årsager til din tvangsoverspisning og på den måde er du bedre stillet til at blive helt fri for spiseforstyrrelsen. Vil du vide mere om dine muligheder, er du altid meget velkommen til at kontakte os helt fortroligt og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Behandling af tvangsoverspisning

I din behandling af overspisning følger vi op på hverdagens udfordringer, så du får bedre kendskab til faktorer, der udløser din aktuelle overspisning eller tilbagefald til spiseforstyrrelsen. Gennem behandlingen vil du blive bedre til at håndtere situationer, der normalt udløser din overspisning.

Bemærk at behandling af overspisning (BED) ikke omfattet af aftalerne under det frie udvidede sygehusvalg. Men kontakt os allerede i dag og hør om hvilke muligheder du har for at komme ud af din tvangsoverspisning.

Behandling centralt på Frederiksberg

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: