Om os - Dagbehandlingen Frederiksberg Centeret

Frederiksberg Centeret er Danmarks største private dagbehandlingscenter og vi har behandlet mennesker med forskellige typer af afhængigheder og misbrug i over 25 år.

Hos Frederiksberg Centeret tænker vi helhedsorienteret og vi tilbyder hjælp og behandlinger inden for en lang række afhængigheder og misbrug.
– og da vi kender til de følgevirkninger som kan opstå ved at være pårørende til netop afhængigheder, misbrug eller spiseforstyrrelser, har vi en afdeling udelukkende med hjælp til pårørende.

Læs mere om vores hjælp:

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg og i København

Vi er også et rådgivnings- og kursuscenter

Frederiksberg Centeret formidler gerne viden om forskellige afhængighedsproblematikker og -løsninger. Her henvender fx arbejdspladser sig, når de skal rådgives om, hvordan de bedst håndterer en medarbejders afhængighed, eller hvordan de kan udforme en afhængighedspolitik, der fungerer efter hensigten.

Det kan også være oplysende kurser som fx:
“Unge med misbrug” eller en Introduktion til ludomani, der henvender sig til sagsbehandlere.

Vi vil løbende informere om fremtidige kurser under vores nyhedsside. Sidder du med spørgsmål eller har måske et eksakt ønske om et tema eller et kursus – er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Frederiksberg Centeret er aktiv deltager

Frederiksberg Centeret er aktivt i flere bestyrelser, samt i en række følgegrupper og vidensfora omkring sundhedspolitik, psykiatri, udsatte grønlændere, udvikling af regionale uddannelsestiltag med mere.
Dette i samarbejde med blandt andre Københavns Kommune, Dansk Erhverv, Lægeforeningen, Kriminalforsorgen, BPK, Syddansk Universitet, CVU København, Told & Skat/Spillemyndigheden, DAB, SUS, SFI med flere.

Vi er godkendt som leverandør under Tilbudsportalen og desuden er vi en del af Sundhedsstyrelsens ekspertpanel til rådgivning af kommunerne i forbindelse med godkendelse af alkoholbehandlingssteder.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Der er flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med os.

Du kan fx ringe på telefon 38 34 13 03. Her vil du blive sat i kontakt med den afdeling du søger. Du er også velkommen til at sende os en mail på: info@frederiksberg-centeret.dk.

På vores hjemmeside findes der også en kontaktformular, som du blot kan udfylde, hvorefter den relevante afdeling vender tilbage til dig.

Husk at al henvendelse til Frederiksberg Centeret er gratis, uforpligtende og naturligvis helt fortrolig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor kan jeg læse mere om jeres misbrugsbehandling?

På siden behandling af misbrug kan du læse meget mere om hvordan vi behandler for misbrug. Du kan også ringe direkte til afdelingen på 38 34 13 03 – ALTID fortrolig og uforpligtende samtale.

Kan i hjælpe med en politik så vores ansatte ved hvordan vi ser på alkohol?

Ja det kan vi bestemt. Kontakt vores afdeling for pårørende og de vil hjælpe jer videre. Ring på 38 34 13 03

Kontakt administrationen

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af os i administrationen eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg eller centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har