Priser på alkohol og misbrugsbehandling

Hvad koster afhængigheds- og misbrugsbehandling?

Som privat behandlingscenter yder vi kun individuelle behandlingsforløb. Behandlingen bliver skræddersyet, så den passer ind i netop dit liv og din hverdag, og til dit behandlingsbehov.
Da vi sammensætter behandlingen efter dine behov, er det derfor ikke muligt for os her på hjemmesiden, at fortælle dig hvor meget lige præcis dit forløb vil koste.

Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende samtale. Her kan du og behandleren sammen kigge på, om vi kan tilbyde dig behandling. Behandleren vil vurdere hvilken behandling du har brug for, og derefter kan du få en pris på netop DIN individuelle behandling.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Hvem betaler for min afhængigheds- eller misbrugsbehandling?

Vi er et privat behandlingscenter, men herunder kan du se nogle forskellige måder, hvorpå din behandling kan betales. Husk at du altid kan kontakte os og få mere information om dine muligheder.

Din henvendelse er altid både gratis, uforpligtende og naturligvis helt fortrolig.
Giv os trygt et kald på 70 10 03 03 og hør mere.

Betaling med sundhedsforsikring

Frederiksberg Centeret har indgået aftaler med alle danske Sundhedsforsikringer, der ofte vil dække omkostningen for din behandling. Nogle sundhedsforsikringer dækker husstanden, dvs. også børn og ægtefæller, og andre sundhedsforsikringer dækker kun enkeltpersoner. Hvis du, eller en i din husstand, har behov for misbrugsbehandling, kan det derfor være en god ide, at du undersøger, om du har en sundhedsforsikring, og om den eventuelt vil dække omkostningerne ved den misbrugsbehandling du har i tankerne.

Kommunal betaling

Kommunen kan henvise dig til behandling på Frederiksberg Centeret, og således give dig en bevilling til privat misbrugsbehandling.

Under Sundhedslovens §141 er Kommunen forpligtet til at yde dig behandling indenfor 14 dage, efter at du har henvendt dig til Kommunen med ønske om behandling for en afhængighed eller et misbrug.

Arbejdsgiver betaler

Afhængighedsbehandling er fradragsberettiget, hvilket betyder, at nogle arbejdsgivere er villige til, helt eller delvist, at betale for din behandling.

Mange virksomheder kan se ideen i, at deltage i betalingen af din misbrugsbehandling, da de, dels ofte vil få en god loyal kollega tilbage, og dels vil spare udgifterne ved det eventuelle sygefravær med manglende produktivitet, der kan følge med en afhængighed.

Du betaler selv for din behandling

Egenbetaling benyttes også af mange i behandling. Beløbet kan være opsparet, lånt i banken eller lånt af familie og venner.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at kontakte os via. vores kontaktformular.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København
Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag..!”

“Min gratis samtale afslørede at jeg drak alt for tit. Efter min behandling kan jeg igen være ham min familie har lyst til at være sammen med.”