Nyhedsbrev december 2016

Så har vi udsendt nyhedsbrev for december måned, hvor vi blandt andet praler lidt af vore nye hjemmeside. Vi håber at du vil kigge ind på den og finde den mere brugervenlig end den tidligere hjemmeside.

Tidssvarende afhængighedsbehandling

Frederiksberg Centeret tilbyder terapeutisk og kognitiv afhængighedsbehandling, individuelt planlagt efter DIT liv og DINE behov.

Fordelen ved en ambulant-/dagbehandlinger, at du har mulighed for et normalt liv, med plads til arbejde, familie, venner og fritidsinteresser, og derudover kan du modtage behandling.
Vi tilrettelægger et fleksibelt og individuelt program for dig over de næste 4 til 8 uger, der indeholder et efterbehandlingsforløb. Vi tilbyder både i dag- og aftentimene.
Vi har aftaler med næsten alle Sundhedsforsikringer i Danmark, så det er så let som muligt for dig at komme i behandling og i de kommende uger kan se vores postkortkampagne, der skal fortælle om den nye fleksible og individuelle behandingsmetode rundt om på hele Sjælland, fx på cafeer, i fitnesscentre og på uddannelsesinstitutioner.

Behandling af spiseforstyrrelser

Vi kan med glæde og stolthed fortælle, at vi, som det eneste privathospital i København, har indgået rammeaftale om behandling af spiseforstyrrelser med Region Hovedstaden, og dermed vil vi fortsat kunne modtage patienter med offentlig henvisning.

Ny hjemmeside

Vi er meget stolte af vores nye hjemmeside, som nu er “i luften”, og som gerne skulle give dig et bedre overblik, over hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg og i København

Kontakt administrationen

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af os i administrationen eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg eller centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har