Frederiksberg Centeret Nyhedsbrev

Nyhedsbrev august 2017

Så har vi udsendt nyhedsbrev for august måned 2017. Du kan læse vores nyhedsbrev herunder, eller du kan downloade det ved at klikke her.

Behandling af ludomani i kvindegrupper

Vi har, i vores Ludomanibehandling, startet kvindegrupper op. Nogle kvinder føler sig mere stigmatiserede, end mænd, og derfor giver det god mening for os, at give disse kvinder mulighed for at være i gruppe med andre kvinder. Hvis du er interesseret i dette tilbud, kan du ringe til os for mere information på telefon 70 10 03 03.

Afhængighedsbehandling

Vores nye fleksible behandlingsforløb indenfor behandling af alkohol, hash og feststof afhængigheder, er blevet fantastisk modtaget og må være at betragte som en succes. Vi planlægger behandlingen til at passe bedst muligt i dit liv og benytter os stadig af velkendte evidensbaserede metoder.

Behandling af spiseforstyrrelser

Frederiksberg Centeret modtager patienter, der er henvist af Danske Regioner. På den måde kan patienter i regionen, der lider af spiseforstyrrelser, hurtigst muligt modtage hjælp og behandling. Vi tilbyder behandling indenfor en uge efter afklarende samtale.

Pårørende til ludomaner

Ludomaniafdelingen tilbyder alle pårørende til ludomaner, uanset behandlingsstatus og behandlingssted, at komme til gratis pårørendesamtaler med en behandler. Samtalen vil have fokus på hvad det gør ved dig, at have en relation til en med et spilleproblem. Kontakt os for mere information på 70 10 03 03 eller skriv direkte til ludomaniafdelingen på: ludo@frederiksberg-centeret.dk

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg og i København

Kontakt administrationen

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af os i administrationen eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg eller centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har