Frederiksberg Centeret Nyhedsbrev

Til minde om Morten Dalsgaard

Det var med meget stor sorg vi modtog meddelelsen om Morten Dalsgaards pludselige og alt for tidlige død mandag den 12. februar 2018. Morten døde efter kort tids sygdom.

Morten har været en del af Frederiksberg Centeret helt tilbage fra august 2000.

Helt fra starten var Morten ansvarlig for DAC-uddannelsen, som var et af hams mange hjertebørn, og som han gennem årene udviklede på. Sidenhen kom yderligere det overordnede ansvar for hele virksomheden, og at han blev del-ejer af Frederiksberg Centeret.

Morten så altid muligheder, aldrig begrænsninger, og var optimistisk lige til det sidste. Morten var et menneske med stort engagement og omfattende indsigt frem til sin død.

Morten var meget vellidt og respekteret, uanset hvor han bevægede sig – og på kontoret var hans dør altid åben. Han evnede at have omsorg for og lytte til sine medarbejdere, og han var i kraft af sine centrale stillinger en væsentlig og naturlig kulturbærer i Frederiksberg Centeret.

Morten havde jobmæssigt og privat et stort netværk og kontaktflade. Morten var blandt andet gennem mange år en del af bestyrelsen i Sundhed Danmark.

Morten var meget aktiv, og har blandt andet besteget Kilimanjaro flere gange, hvoraf den ene gang var i selskab med hans yngste datter, der således også blev den yngste dansker nogensinde, der havde besteget Kili.
Morten satte stor pris på sin familie og særligt sine fire børn, som han ofte omtalte med lysende stolthed.

Det er helt ubegribeligt, at Morten ikke er blandt os mere, han efterlader et ufatteligt stor savn blandt alle, som kendte ham.

I denne svære tid går vores tanker til Mortens nærmeste familie, særligt hans fire børn.

Der bliver afholdt en privat mindehøjtidelighed for Morten d. 23/2 2018 kl. 13.00 for de nærmeste.
Såfremt du ønsker at ære Mortens minde, er du velkommen til at sende en blomst til Asminderød Kirke på dagen, eller, indsætte et beløb til Kræftens bekæmpelse.

 

Æret være Mortens minde.

Gizur Helgason, Bestyrelsesformand
Suzette Schultz, Daglig leder

 

Morten Dalsgaard

Kontakt administrationen

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af os i administrationen eller klik her for at sende os en mail.

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har