roulette som spinner

Ludomani

Er dit pengespil blevet til spilleafhængighed – også kaldet ludomani?
Du er ikke alene og hjælpen er GRATIS!

Hvis du har et spilleproblem, er du langt fra alene! Ca.160.000 danskere har problemer med pengespil! Ludomani er derfor anerkendt på lige fod med alkoholisme og stofafhængighed.

Vi har i mange år vidst at spil kan skabe afhængighed. Vi bliver eksponeret for massiv markedsføring i fx. TV, radio, internettet og aviser, og dette kan bevirke at flere og flere bruger pengespil i hverdagen.

Særligt når og de fleste i dag ejer en smartphone, en tablet eller en computer, hvorpå man kan spille pengespil uanset hvor man er. Lige fra betting på sportsresultater til onlinebingo.

Personer som ikke tidligere var at finde foran den klassiske enarmet tyveknægt, har nu muligheden for at spille, og endda gøre det i smug og væk fra familien og omverdenen. Den elektroniske udvikling har medført, at der er blevet meget mere tilgængeligt, at spille pengespil.
De hyppigste spiltyper er dog fortsat spilleautomater og oddset.

Du får tilbudt pengespil hver eneste dag

Den massive markedsføring og store tilgængelighed, har bevirket at flere kiosker og tankstationer har indrettet mindre rum, hvor du kan spille på spilleautomater. I flere supermarkeder er der i dag, også indrettet et lille sted, hvor du kan udfylde en oddset kupon.
Oddset har også udviklet sig, for i dag er det ikke længere blot sportsresultatet der kan spilles på, du kan nu spille på de mindste ting i en sportskamp, som f.eks. hvem der scorer det første mål, får en bestemt spiller et rødt kort etc. Selv folketingsvalget i Danmark kan man spille på.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Hjælp til at stoppe din adfærd

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis ludomani behandling

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Esplanaden tæt på bus og metro

Altid gratis hjælp til ludomani

Dagbehandlingen Frederiksberg Centerets behandling af ludomani er statsanerkendt, hvilket indebærer at den er helt GRATIS.

Den statslige støtte har gjort det muligt for os at behandle og hjælpe ludomaner og deres pårørende igennem en årrække. Her har vi opnået en betydelig erfaring og kompetence på området. På siden for behandling af ludomani kan du læse mere om hvilke behandlingstilbud vi har og hvordan behandlingen foregår. Læs mere om ludomanibehandling her.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Du kan have behov for hjælp til at stoppe din adfærd
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Statsstøttet behandling, gratis for dig
 • sidetick
  Behandling på Esplanaden KBH tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Hvad siger andre?

“Super at der er en efterbehandlingsgruppe. Den har forhindret flere tilbagefald for mig”…

“Det er en rigtig god følelse, at jeg ikke behøver at lyve for dem jeg elsker mere”…

“Det har været en stor hjælp, at min familie også har været inddraget i min behandling”…