Pårørende til ludoman – hvad kan du gøre?

Pårørende til ludomaner er ofte stærkt påvirkede af ludomanens adfærd og de konsekvenser der opleves i forbindelse med ludomani.
Derfor har vi hos Frederiksberg Centeret flere tilbud målrettet dig der er ludomani pårørende som kan hjælpe dig tilbage til en tilværelse hvor konsekvenserne efter ludomanens handlinger, ikke overskygger alt andet i hverdagen.

Herunder kan du se vores forskellige tilbud til dig der er pårørende til ludomani, og husk at sidder du med spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald på 70 10 03 03 eller sende os en besked i kontaktformularen som du finder her på siden.

Er du pårørende til en, der spiller pengespil?
Ludomaniafdelingen tilbyder alle pårørende til ludomaner, uanset behandlingsstatus og behandlingssted, at komme til gratis pårørendesamtaler med en behandler.
Samtalen vil have fokus på hvad det gør ved dig, at have en relation til en med et spilleproblem.

 


 

Pårørendedag
Hver 3. måned tilbydes en gratis pårørendedag. Du sidder sammen med andre ludomani pårørende i en gruppe, hvor der også er en behandler tilstede. Her tales der bl.a. om det at være pårørende til en ludoman.
Pårørendedagen tilbydes, hvis man er pårørende til en person der er i gang med ludomanibehandling på Frederiksberg Centeret.

Kontakt os for en samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Pårørende kan have behov for støtte

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Vi tilbyder hjælp til alle pårørende

Pårørendekursus
Du, der har et familiemedlem, som har været, eller er, afhængig, kan få viden omkring afhængighed, baggrunden for den og hvad det har gjort ved jeres forhold. Du kan få viden omkring afhængighedens udvikling og hvordan den afspejler sig i familien og omgivelserne. Du kan også gennem øvelser og gruppearbejde, få mulighed for at bearbejde nogle af de følelsesmæssige konsekvenser, der kan opstå ved at være pårørende til en afhængig eller en spiseforstyrret.
Kurset kan du læse mere om her: Pårørendekursus. På siden vil du også have mulighed for at se datoer for næste kurser, samt tilmelding.

 


 

Individuelle samtaler
Hos Frederiksberg Centeret har vi en pårørendeafdeling, som tilbyder samtaler og rådgivning til alle slags pårørende. Priserne er individuelle da forløbene er individuelle. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. Du kan også besøge afdelingen for pårørende og læse meget mere om tilbuddene.

Snak med vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Som pårørende kan du have behov for støtte
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad siger andre?

“Super at der er en efterbehandlingsgruppe. Den har forhindret flere tilbagefald for mig…”

“Det er en rigtig god følelse, at jeg ikke behøver at lyve for dem jeg elsker mere…”

“Det har været en stor hjælp, at min familie også har været inddraget i min behandling…”

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: