Kurser og uddannelser med Frederiksberg Centeret

Frederiksberg Centeret har eksisteret i over 25 år, og har oparbejdet en masse erfaring igennem tiden, som vi tilbyder at du kan nyde godt af:

DAC-uddannelsen.
Hvis du vil uddanne dig til fx misbrugskonsulent eller misbrugsrådgiver.

Uddannelsen Danish Addiction Counselor (DAC) blev oprettet i 1993 af Frederiksberg Centeret.
Den bærende tanke var at skabe en uddannelse, som kunne tilføre behandlingsinstitutionerne professionalisme, samt faglig og etisk kvalitet.

DAC-uddannelsen er en del af Frederiksberg Centeret, men er uafhængig af behandlingsfilosofien. Læs mere om DAC-uddannelsen ved at følge dette link.

Pårørendekursus - lær at tale om dine tanker

Pårørendeafdelingen tilbyder et Pårørendekursus, hvor du, der er voksen pårørende, kan deltage. Ofte er pårørende efterladt med en masse følelser, tanker og frustrationer, som kan italesættes på dette kursus.  Du vil møde andre i lignende situation som din, og vores familierådgiver vil gennem kurset støtte dig i at komme videre i livet. Du vil modtage rådgivning, små værktøjer og formentlig en hel del “aha” oplevelser. Læs mere om kurset her.

Familiesamtaler - alle skal have taletid

Pårørendeafdelingen tilbyder også Familiesamtaler. Her deltager i som familie og alle får taletid og bliver hørt. Under samtalerne vil vores familiebehandler være involveret og hele formålet for disse familiesamtaler, er at hjælpe jer med at bearbejde fortiden og finde en bedre måde hvorpå i kan gå ind i fremtiden sammen.  Familiesamtaler finder du på denne side.

Når computerspillet optager for meget

Der er flere og flere familier, der oplever at et problematisk forbrug af computerspil kan være noget af en udfordring. Derfor har vi har valgt at oprette en behandling målrettet problematisk forbrug af computerspil. Vores dygtige behandlere tilbyder desuden at komme ud til skoler, praktiksteder, kommuner, sagsbehandlere etc. og holde oplæg for fagpersoner, som kan give dig en indsigt i hvordan du kan gribe situationen an, når du møder en ung, der bruger enorme mængder af tid på computerspil, i stedet for på skolen, jobbet eller det sociale liv. Læs mere om vores hjælp på denne side.

At være pårørende til en person der lider af en spiseforstyrrelse

At være pårørende til en der lider af en spiseforstyrrelse er ofte svært at manøvrere i og kan give, især forældre, en masse skyldfølelse.  Vi tilbyder en gratis aften for voksne pårørende, hvor du kan modtage råd og vejledning fra behandlere og høre hvordan andre i samme situation tackler det. Læs mere her.

Vi har også hjælp til din virksomhed eller organisation

Frederiksberg Centerets afdelinger for afhængighed, spiseforstyrrelser og Ludomani vil altid gerne komme ud til dig og holde et oplæg, om det emne som den enkelte afdeling er specialist i.
Vi hjælper også gerne netop din virksomhed eller organisation til at skabe en politik på området, eller hjælper dig med vejledning i den svære samtale med medarbejderen.

Kontakt os for en gratis samtale

  • clock-160966_1280 - Copy

    Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

  • icon_finding_treatment_center - Copy

    Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

  • interview-1018333_1920 - Copy

    Gratis indledende samtale

  • Bus_stop_symbol

    Behandlinger på Frederiksberg og Esplanaden

Frederiksberg Centeret er aktiv deltager

Frederiksberg Centeret er aktivt i flere bestyrelser, samt i en række følgegrupper og vidensfora omkring sundhedspolitik, psykiatri, udsatte grønlændere, udvikling af regionale uddannelsestiltag med mere.
Dette i samarbejde med blandt andre Københavns Kommune, Dansk Erhverv, Lægeforeningen, Kriminalforsorgen, BPK, Syddansk Universitet, CVU København, Told & Skat/Spillemyndigheden, DAB, SUS, SFI med flere.

Vi er godkendt som leverandør under Tilbudsportalen og desuden er vi en del af Sundhedsstyrelsens ekspertpanel til rådgivning af kommunerne i forbindelse med godkendelse af alkoholbehandlingssteder.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Der er flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med os.

Du kan fx ringe på telefon 70 10 03 03. Her vil du blive sat i kontakt med den afdeling du søger.

Husk at al henvendelse til Frederiksberg Centeret er gratis, uforpligtende og naturligvis helt fortrolig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor kan jeg læse mere om jeres misbrugsbehandling?

På siden behandling af misbrug kan du læse meget mere om hvordan vi behandler for misbrug. Du kan også ringe direkte til afdelingen på 70 10 03 03 – ALTID fortrolig og uforpligtende samtale.

Kan i hjælpe med en politik så vores ansatte ved hvordan vi ser på alkohol?

Ja det kan vi bestemt. Kontakt vores afdeling for pårørende og de vil hjælpe jer videre. Ring på 70 10 03 03

Kontakt administrationen

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af os i administrationen eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

  • sidetick
    Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
  • sidetick
    Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
  • sidetick
    Gratis indledende samtale
  • sidetick
    Behandling centralt i København eller på Frederiksberg

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Pårørende har ofte også brug for hjælp!

Ofte vil du som pårørende føle dig efterladt ensom med konsekvenser, følelser og bekymringer, som du ikke helt ved hvad du skal stille op med.

Som en del af vores behandling tilbyder vi altid familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren. Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, som kan hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har