daisy flowers

Historie - sådan startede Frederiksberg Centeret

Oprindeligt opstod Frederiksberg Centeret som et projekt, hvor vi fra 1990 til 1992 forestod alkoholbehandling på Frederiksberg Hospital i et parallelt tilbud til det eksisterende under psykiatrien i det daværende HS.

Projektet var en succes, og efter projektperiodens udløb fortsatte vi med at behandle alkoholafhængighed som selvstændig virksomhed, stadigt med adresse på Frederiksberg Hospital.

De to hovedkræfter bag projektet, Gudrun Islandi Bramsen og Gizur Helgason, etablerede således dengang den virksomhed, som man i dag kender som Frederiksberg Centeret – et center for behandling af misbrug og afhængigheder.

Vi findes på Frederiksberg og i København K

Virksomheden har siden da knopskudt i forskellige retninger og med flere geografiske afdelinger, dog alle med det til fælles, at vores fokus og kompetence er på afhængigheder af forskellig art, og primært målrettet voksne. I dag råder Frederiksberg Centeret over 2 hovedafdelinger, hvor behandlingstilbuddene er fordelt.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg og på Esplanaden

Vores afdeling på Frederiksberg

Afdelingen behandler spiseforstyrrede, herunder lidelserne anoreksi, bulimi og overspisning (BED), samt rådgiver deres pårørende i form af de gratis pårørendeaftener.

Der tilbydes afhængighedsbehandling som dækker over alkoholafhængighed og hashafhængighed samt misbrugsbehandling for misbrug af feststoffer og misbrug af medicin.

Endeligt tilbyder vi her også kurser, workshops og temadage indenfor afhængighed.

Vores afdeling i København

Afdelingen huser primært vores store ludomaniafdeling, som tilbyder behandling af ludomani samt rådgivning til de pårørende. Afdelingen involverer sig herudover i en del indsatser målrettet forebyggelse af ludomani.

I et særligt afsnit huser København også en grønlandssproget afhængighedsbehandling, som behandler afhængighed af alkohol og hash. Den grønlandsksprogede afdeling har desuden et tæt samarbejde med Kriminalforsorgen.

Endeligt er det også her man finder vores pårørendeafdeling, hvis primære opgave er at hjælpe og rådgive pårørende. Dette vedrører pårørende til spiseforstyrrelse, ludomani, misbrug eller afhængighed. Pårørendeafdelingen tilbyder desuden rådgivning til pårørende børn og unge med selvstændige forløb.

Snak med vores administration

Ring på 70 10 03 03 og snak med en fra vores administration, eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg og centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Hvad siger andre?

“Det var så fedt at min alkoholbehandling blev formet efter MIT liv og min hverdag”..!”

“Efter min gratis indledende samtale, kunne jeg godt se, at mit liv handlede for meget om alkohol. Efter min behandling er jeg igen blevet ham min familie har lyst til at være sammen med”.