Bulimi behandling - Lykkelig kvinde

Behandling af bulimi

Springer du måltider over, selvom du er sulten? Tager du afføringspiller eller anden medicin for at holde dig tynd? Får du pludselig en voldsom trang til at tømme køleskabet – og dårlig samvittighed, måske med opkastninger, når det er gjort?

Hjælp til bulimi

Selvom du tænker meget på mad, er det sjældent kun dit forhold til mad, der kræver behandling. For mange med bulimi er mad blevet en afledningsmanøvre. En bulimiker kan bruge maden til at lede tankerne væk fra de knuder i følelseslivet, som ofte er den egentlige årsag til bulimien.

Opkastninger er det mest alment kendte symptom på bulimi, men rent faktisk behøver man ikke at kaste op, for at lide af bulimi.  Nogle gør det. Andre bulimikere gør det ikke. Det mest sikre kendetegn på at du har bulimi, er, at du sulter dig selv, og pludseligt bliver du så sulten, at  du spiser alt, alt for meget.

Behandling af spiseforstyrrelser

Frederiksberg Centeret er Danmarks største dagbehandlingscenter. Vi har i mange år, med succes brugt kognitiv terapi i vores bulimi behandling. Vi fokuserer på dine tanker, dine antagelser og dine domme over dig selv. Vi mener nemlig at det er dine tankemønstre, der fører til den skadelige adfærd, som bulimi er udtryk for.

Gennem samtaler vil du og din behandler komme til bunds i hvordan du tænker om dig selv, for at give dig en mere realistisk selvopfattelse og hjælpe dig af med den bulimi, der forstyrrer dit liv.
Vi skal i samarbejde give dig dit selvværd tilbage. Når dine tanker bliver mindre destruktive, vil dine handlinger oftest følge med. Behandling for bulimi hjælper dig til et sundere forhold til mad – og tilbyder dig muligheder for at kunne  takle fremtidige situationer, de ville kunne lede til tilbagefald til bulimiens onde cirkel.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Behandling af bulimi på Frederiksberg Centeret

Uanset om du selv har bulimi eller om du kontakter os på vegne af et familiemedlem, en nær ven eller veninde – kan du kontakte os anonymt og få rådgivning om behandling af bulimi.
Frederiksberg Centeret fungerer under det frie sygehusvalg og voksenpsykiatrien som privathospital. Vi behandler bulimikere, der er fyldt 18 år.

Hvem får bulimi?

Bulimi kan ramme alle, uanset alder eller køn. Bulimi kan optræde som en ond cirkel og på Frederiksberg Centeret er vi klar til at hjælpe dig gennem professionel behandling. Kontakt os helt trygt og hør mere om dine muligheder – din henvendelse er naturligvis både fortrolig og uforpligtende.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad siger andre?

“Endelig en behandling, der tog hånd om det egentlige problem, nemlig mine tanker og følelser”

“Jeg vidste godt, at jeg havde et problem med mad .. men her blev jeg for første gang både mødt og forstået, og lærte at tage ansvar for at få det bedre i et liv, hvor mad ikke fylder alt”.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: