mand ved roulette har tabt alt

Ludomanibehandling

Gratis behandling af ludomani – Har du besluttet dig for at gøre noget ved dit spilleproblem?

Vi er landets største private dagbehandlingscenter og fremgangsmåden for ludomanibehandling hos os er faktisk helt enkel – gratis og anonym, og der kræves ingen henvisning fra læge eller andre myndigheder.

Vores ludomani behandling foregår i lyse lokaler midt i København. Vi ligger meget centralt og man kan nemt komme her til med S-tog eller busser. Vi er Danmarks andenstørste ludomani behandling og har mange års erfaring i at behandle ludomani.

Tal med en erfaren ludomanibehandler

Ludomani behandling hos os starter altid ved at du tilbydes en indledende gratis og uforpligtende samtale hvor vores ludomani behandler, i samråd med dig, vil vurdere omfanget af din spilleafhængighed og hvad dit behandlingsbehov måtte være.

Ønsker du at bestille tid til en indledende samtale, eller sidder du blot med spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller sende os en besked via kontaktformuleren. Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Hjælp til at stoppe din adfærd

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Danmarks største dagbehandlingscenter

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis ludomani behandling

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Esplanaden tæt på bus og metro

Behandlingsforløb til dig der spiller

Gruppebehandling:
Her mødes du med en gruppe af mennesker i samme situation som dig selv, hver onsdag aften kl. 17.00 til kl. 20.00 af 12 gange. Efter endt gruppe forløb, kan du få 1 til 2 individuelle samtaler afhængig af dit behov.


Individuelle samtaler:
Du kan tilbydes ugentlige samtaler af 45-60 minutters varighed over 3 til 6 måneder. Samtalerne foregår i dagtimerne mellem kl. 8.00 og kl. 16.00.


Efterbehandling:
Den sidste tirsdag i måneden fra 17.00-19.00 mødes du med andre i samme situation som du selv, efter gennemgået behandling.


Efterbehandlingsgrupper til kvinder:
Som noget nyt, tilbyder vi i resten af 2017 en efterbehandlingsgruppe kun for kvinder, der har modtaget primær behandling for Ludomani.

Fra maj måned mødes vi hver den første torsdag i måneden kl. 14.30 og slutter kl. 16.00. Tilmelding er nødvendig.


Rådgivende samtaler til dig der spiller meget
Samtalerne tilbydes de spillere som ludomanibehandleren ved den indledende samtale, vurderer ikke er spilafhængige, men som befinder sig i en gråzone, hvor afhængighed af spil er sandsynlig.

Ved de rådgivende samtaler, vil ludomanibehandleren have fokus på hvilke konsekvenser spillet har haft for dig, og hvad du skal være opmærksom på fremadrettet.
De gratis rådgivningssamtaler forløber sig gerne over 1-5 samtaler, afhængig af behov.

Hjælp dig selv med ROFUS

ROFUS er et register hos Spillemyndigheden, hvor spillere har mulighed for, at udelukke sig selv fra, at kunne spille onlinespil med pengeindsatser, hos spiludbydere med tilladelse fra Spillemyndigheden. Desuden er spil hos alle fysiske kasinoer i Danmark ligeledes omfattet.

Udelukkelsen kan ske i flere niveauer, lige fra en 24 timers pause til endelig udelukkelse.

14.000 har allerede tilmeldt sig ROFUS

Pr. marts 2018, har 13.707 personer frivilligt registreret sig i ROFUS, og de 67,8% har valgt en endelig udelukkelse. (kilde: Spillemyndigheden)
Denne registrering og udelukkelse har vist sig, at være en stor hjælp for ludomaner og personer med spilleproblemer. Altså har man svært ved at lade være med, at spille, kan en registrering hos ROFUS gøre det umuligt.

>> Læs mere om, og registrer dig hos ROFUS her.

Vi tilbyder hjælp til computerspillere

Her hos Frederiksberg Centeret, modtager vi mange henvendelser fra bekymrede forældre og unge, som føler behov for hjælp til et stort forbrug af computerspil. Altså ikke ludomani omhandlende pengespil, men derimod et problematisk forbrug af computerspil. Et forbrug som kan have en negativ indvirkning på fx skole, uddannelse, socialt liv og fritidsinteresser.

På afsnittet for computerspil, kan der læses meget mere om hvordan vi kan hjælpe, og hvilke tilbud vi har.

>> Læs mere om hjælpen til computerspillere her.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 70 10 03 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Du kan have behov for hjælp til at stoppe din adfærd
 • sidetick
  Danmarks største dagbehandlingscenter
 • sidetick
  Statsstøttet behandling, gratis for dig
 • sidetick
  Behandling på Esplanaden KBH tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad siger andre?

“Super at der er en efterbehandlingsgruppe. Den har forhindret flere tilbagefald for mig”…

“Det er en rigtig god følelse, at jeg ikke behøver at lyve for dem jeg elsker mere”…

“Det har været en stor hjælp, at min familie også har været inddraget i min behandling”…

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her: