Anoreksi behandling i over 15 år - Vi har ingen ventetid

Anoreksi behandling

Har du det bedst, når du kontrollerer din vægt fuldstændigt? Føler du lykke, når du ser at tallet på vægten bliver mindre og mindre? Er der et bestemt tal på vægten du jagter, selvom du inderst inde ved at det nok ikke er den korrekte vægt for dig? Presser du dig selv til at motionere og synes du at du er for tyk, selvom alle siger, at du er meget tynd?

Få hjælp til din anoreksi

Anoreksi er en sygdom, der stammer fra dit følelsesliv og kommer til udtryk i dit forhold til mad. Det bliver en livsstrategi – en måde, hvorpå du kan håndtere verden og dit liv i den.
Anoreksi og den følgende undervægt kan have store helbredsmæssige konsekvenser for dig. I sidste instans kan sygdommen være livstruende.

Frederiksberg Centerets behandling af anoreksi er kognitiv. Gennem samtaler forsøger vi at finde og løse de følelsesmæssige knuder i din sjæl, der får dig til at sulte dig selv. Vi arbejder med at give dig et sundere forhold til mad og at lære dig at håndtere situationer, der vil kunne give dig tilbagefald.

Kontakt trygt vores dygtige behandlere og få en snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig ud af den. Der er ingen ventetid på vores behandling af spiseforstyrrelse og vi har erfaring med behandling, siden 1990. Bemærk at din indledende samtale og anoreksi undersøgelse, er altid helt gratis, fortrolig og uforpligtende.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Individuelle samtaler eller grupper

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Anoreksi er farlig og kræver professionel hjælp

Når du lider af anoreksi, er det utroligt svært for både dig selv og dine pårørende at yde behandling for lidelsen. Det skyldes, at der typisk ligger følelsesmæssige problemer eller lavt selvværd bag anoreksi.
Dine tanker, følelser og handlinger står i vejen for at du kan få det bedre.

En terapeut derimod – som ikke i forvejen er en del af dit følelsesliv – vil lettere nå ind til årsagen bag din anoreksi. Derfor vil du ikke føle, at terapeuten har andre hensigter end at hjælpe dig, når terapien står på. Terapeuten har træning og uddannelse i spiseforstyrrelser og i, at yde dig hjælp og professionel anoreksi behandling.

Anoreksibehandling i trygge rammer på Frederiksberg

Vores anoreksibehandling foregår i lyse lokaler på Frederiksberg. Vi ligger på Frederiksberg Hospitals område og du kan nemt komme her til med offentlig transport. Vi har erfaring siden 1990 i, at behandle spiseforstyrrelser og vi modtager patienter fra hele Sjælland, dog primært fra hovedstadsområdet.

Snak med en af vores dygtige behandlere

Ring på 38 34 13 03 og snak med en af vores dygtige behandlere eller klik her for at sende os en mail.

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuelle samtaler og grupper
 • sidetick
  Godkendt og Ikas akkrediteret Privat hospital
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Hvad siger andre?

“Endelig en behandling, der tog hånd om det egentlige problem, nemlig mine tanker og følelser”

“Jeg vidste godt, at jeg havde et problem med mad .. men her blev jeg for første gang både mødt og forstået, og lærte at tage ansvar for at få det bedre i et liv, hvor mad ikke fylder alt”.