Alkoholbehandling København og Frederksberg

Alkoholbehandling København - Effektiv hjælp til et alkoholproblem

Søger du behandling af alkoholafhængighed i København? En behandling, som er effektiv, og som samtidig bliver indrettet efter DIT liv?

Alkoholbehandling København hos os foregår på dine præmisser. Vi planlægger din alkoholbehandling sammen med dig, så behandlingen passer ind i dit liv og i din hverdag. Vi har behandlet for alkoholafhængighed siden 1990 med gode resultater. Vi kan derfor også tilbyde dig, individuel og skræddersyet hjælp til dit alkoholproblem.

Alkoholbehandling centralt i København

Når du benytter vores alkoholbehandling lever du i din normale hverdag, hvilket betyder, at du bor hjemme, passer din familie, dine venner samt dit job. Vores behandling er fleksibel, og tilpasses din hverdag!
Vores behandlingssted ligger centralt placeret i København, tæt på offentlig transport, og med parkeringspladser til egen bil.

Lad os tage en snak - Dét koster ikke noget!

Vores behandling skræddersyes efter din hverdag, og dit liv! Vi inviterer meget gerne til en gratis og helt uforpligtende samtale, hvor en af vores dygtige og erfarne behandlere vurderer dit behov for alkoholbehandling. Derefter kan i, i fællesskab, udarbejde en behandlingsplan!

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med alle sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling centralt i København

Her finder du alkoholbehandling København

Du finder vores alkoholbehandling i København placeret meget centralt. Vores behandlingssted ligger mellem Rådhuspladsen og Langebro – tæt på offentlig transport.

H. C. Andersens Blvd. 37
1553 København
Send en mail
Telefon 70 10 03 03

Alkoholbehandling København med over 25 års erfaring!

Vores alkoholbehandling i København foregår i varme og imødekommende omgivelser, hvor vores personale generelt, og særligt vores erfarne og dygtige behandlere, vil møde dig med et smil. Vi ønsker at du føler dig velkommen, når du kommer hos os.

Vi har behandlet for alkoholafhængighed siden 1990 og har derfor, i over 25 år, kunne tilbyde erfaren og professionel afhængighedsbehandling, med gode resultater.
Vi er landets største dagbehandlingscenter indenfor vores felt, og tilbyder behandling af en bred vifte af afhængigheder og misbrug. Desuden tilbyder vi hjælp og rådgivning til pårørende:

Hjælp til alkoholmisbrug, der er tilpasset DIT liv

Når du modtager vores behandling for at hjælpe dig ud af et alkoholmisbrug, vil du fortsat kunne leve i din normale hverdag. Din alkoholbehandling i Købenahavn bliver tilpasset, så den passer ind i dit liv og matcher dine behov.
Når du modtager alkoholbehandling, mens du bor hjemme og lever dit normale liv, vil du langt lettere og hurtigere kunne identificere de situationer i dit liv, som udløser din trang til alkohol. Med dit fornyede fokus, og tætte samarbejde med vores dygtige og erfarne alkoholbehandlere, vil du kunne foretage de ændringer, der skal til for at dæmpe din trang til alkohol.

Din alkoholbehandling er individuel og skræddersyet!

Vi tilbyder dig alkoholbehandling i København, med en fleksibel opbygning der er tilpasset dit liv og følger en fastlagt struktur, som vi har stor succes med.
I fællesskab finder vi frem til den egentlige årsag, til dit alkoholproblem. Vi identificerer de problemstillinger, som kan være medvirkende til at du dels drikker, og dels hvorfor du behøver en alkoholbehandling. – Sammen får vi det til at lykkes!

Alkoholbehandling København

Skal vi hjælpe dig med dit alkoholmisbrug?

Vi inviterer dig gerne til en gratis, helt fortrolig og uforpligtende samtale, hvor vi vurderer din afhængighedsgrad, og i samråd med dig, finder frem til lige præcis den type behandling, som passer ind i din hverdag.

Ring og hør mere om dine muligheder

Telefon 70 10 03 03

Din henvendelse er gratis og uforpligtende

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med alle sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling centralt i København

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Vil du spørge om noget?

Vi modtager jævnligt spørgsmål, og her har vi valgt at sammenfatte nogle af dem. Det kunne jo være, at du sad med det samme eller et lignende spørgsmål, så måske kan du få det besvaret her:

Er du pårørende til en der drikker eller tager stoffer?

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer et familiemedlem til at sige ja til misbrugsbehandling, så kontakt os for råd og vejledning.

Med den rette forberedelse lykkes det i langt de fleste tilfælde med et godt resultat.