Alkoholbehandling København og Frederksberg

Alkoholbehandling København - Effektiv hjælp til et alkoholproblem

Søger du behandling af alkoholafhængighed? En behandling, som er effektiv, og som samtidig bliver indrettet efter DIT liv?

Alkoholbehandling hos os foregår på dine præmisser. Vi planlægger din alkoholbehandling sammen med dig, så behandlingen passer ind i dit liv og i din hverdag. Vi har behandlet for alkoholafhængighed siden 1990 med gode resultater. Vi kan derfor også tilbyde dig, individuel og skræddersyet hjælp til dit alkoholproblem.

Alkoholbehandling centralt i København

Når du benytter vores alkoholbehandling lever du i din normale hverdag, hvilket betyder, at du bor hjemme, passer din familie, dine venner samt dit job. Vores behandling er fleksibel, og tilpasses din hverdag!
Vores behandlingssted ligger centralt placeret på Frederiksberg Hospitals område, tæt på offentlig transport, og med parkeringspladser til egen bil.

Vores behandling ligger centralt placeret på Frederiksberg Hospitals område – Tæt på offentlig transport, og med masser af parkeringspladser til egen bil.

Lad os tage en snak - Dét koster ikke noget!

Vores behandling skræddersyes efter din hverdag, og dit liv! Vi inviterer meget gerne til en gratis og helt uforpligtende samtale, hvor en af vores dygtige og erfarne behandlere vurderer dit behov for alkoholbehandling. Derefter kan i, i fællesskab, udarbejde en behandlingsplan!

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Her finder du alkoholbehandling i København

Du finder vores alkoholbehandling meget centralt på Frederiksberg. Vores behandlingssted ligger på Frederiksberg Hospital – tæt på offentlig transport.

Nordre Fasanvej 57, Vej 10, Opgang 16
2000 Frederiksberg
Send en mail
Telefon 38 34 13 03

fleksibel_tp

Transport og gratis parkering

Du kan let komme til os med offentlig transport. Faktisk findes der rigtig mange transportlinjer i nærheden. Herunder kan du se hvilke muligheder der findes meget tæt på:

 • Bus 2A – Bus 34 – Bus 4A
 • Jernbane F
 • Metro M1 – Metro M2

Du kan enormt let udregne din egen rute ved at klikke på dette link.

Gratis parkering af egen bil

Der er GRATIS parkering på en del af området på Frederiksberg Hospital og parkering ved os, på vej 10 er gratis.

Alkoholbehandling København med over 25 års erfaring!

Vores alkoholbehandling foregår i en ældre bygning, som er indrettet med masser af hygge, varme og imødekommenhed. Vores personale generelt, og især vores erfarne og dygtige behandlere, vil møde dig med et smil. Vi ønsker at du føler dig velkommen, når du kommer hos os.

Vi har behandlet for alkoholafhængighed siden 1990 og har derfor, i over 25 år, kunne tilbyde erfaren og professionel afhængighedsbehandling, med gode resultater.
Vi er landets største dagbehandlingscenter indenfor vores felt, og tilbyder behandling af en bred vifte af afhængigheder og misbrug. Desuden tilbyder vi hjælp og rådgivning til pårørende:

Hjælp til alkoholmisbrug, der er tilpasset DIT liv

Når du modtager vores behandling for at hjælpe dig ud af et alkoholmisbrug, vil du fortsat kunne leve i din normale hverdag. Din alkoholbehandling bliver tilpasset, så den passer ind i dit liv og matcher dine behov.
Når du modtager alkoholbehandling, mens du bor hjemme og lever dit normale liv, vil du langt lettere og hurtigere kunne identificere de situationer i dit liv, som udløser din trang til alkohol. Med dit fornyede fokus, og tætte samarbejde med vores dygtige og erfarne alkoholbehandlere, vil du kunne foretage de ændringer, der skal til for at dæmpe din trang til alkohol.

Din alkoholbehandling er individuel og skræddersyet!

Vi tilbyder dig alkoholbehandling, med en den fleksibel opbygning og tilpasset dit liv, følger en fastlagt struktur, som vi har stor succes med.
I fællesskab finder vi frem til den egentlige årsag, til dit alkoholproblem. Vi identificerer de problemstillinger, som kan være medvirkende til at du dels drikker, og dels hvorfor du behøver en alkoholbehandling. – Sammen får vi det til at lykkes!

Alkoholbehandling København

Skal hjælpe dig med dit alkoholproblem?

Vi inviterer dig gerne til en gratis, helt fortrolig og uforpligtende samtale, hvor vi vurderer din afhængighedsgrad, og i samråd med dig, finder frem til lige præcis den type behandling, som passer ind i din hverdag.

Ring og hør mere om dine muligheder

Telefon 38 34 13 03

Din henvendelse er gratis og uforpligtende

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.