Feststoffer - kokain - amfetamin eller ecstasy

Feststoffer - Er du afhængig af kokain, amfetamin eller MDMA?

Der findes mange forskellige stoffer i Danmark, og især de såkaldte feststoffer. Feststoffer er oftest centralstimulerende og syntetisk fremstillet. Fx: kokain, amfetamin og MDMA (ecstasy).

Her kan du læse mere om symptomerne på om hvornår du er afhængig af stoffer, og hvad Frederiksberg Centeret tilbyder af hjælp til at behandle afhængighed.

Vores misbrugsbehandling er beliggende på Frederiksberg Hospitals område.

Føler du en stigende trang til at blive stimuleret af stoffer, og er du nærmest besat af hvornår og hvordan du kan indtage dit stof næste gang?
Er dit forbrug af stoffet nærmest altoverskyggende i forhold til alt andet i hverdagen?
Fortsætter du dit forbrug selvom du udmærket godt ved at du har udviklet en afhængighed?

For at definere om du er afhængig, kan du for dig selv besvare nedenstående spørgsmål:

 • Har du nogensinde set frem til fyraften eller weekend, fordi du så kunne tage dit stof?
 • Har du nogensinde oplevet at tankerne har kredset om at tage dit stof, når du burde tænke på noget andet?
 • Har du nogensinde planlagt at indtage en bestemt mængde af dit stof og alligevel taget mere end først planlagt?
 • Har dit forbrug af stoffer nogensinde været anderledes , end du gerne ville have det?
 • Har du nogensinde prøvet at nedsætte dit forbrug eller stoppe helt – uden held?

Hvis du overvejende har svaret JA til punkterne, vil du typisk blive identificeret som afhængig af stoffer.

Ved at benytte dig af vores behandling, vil du leve i din normale hverdag, hvilket betyder, at du vil kunne rette opmærksomheden mod situationer i dit liv, hvor du oplever at trangen er størst og sværest for dig at modstå. Med dette fornyede fokus, vil du have bedre muligheder for at identificere og i samarbejde med os bearbejde dine oplevelser, og dermed blive styrket til at foretage de ændringer, som skal til for at eliminere trangen, eller den situation som skaber trangen til dit stof.

En helt anden fordel ved ambulant behandling kan også være, at du selv bestemmer hvem der skal vide, at du er ved at gennemføre en misbrugsbehandling.

Kontakt os for en gratis samtale

 • clock-160966_1280 - Copy

  Skræddersyet behandling som passer ind i dit liv

 • icon_finding_treatment_center - Copy

  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer

 • interview-1018333_1920 - Copy

  Gratis indledende samtale

 • Bus_stop_symbol

  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Behandling for afhængighed af såkaldte feststoffer

Behandlingen hos Frederiksberg Centeret bliver individuelt tilrettelagt efter dit liv og DINE behov. En standard behandling varer 6 uger, hvor du kommer hos os 3 gange om ugen, men hvis din livssituation kræver det, kan din behandling intensiveres til at vare 4 uger eller strækkes over 8 uger. Vi  tilbyder dig individuelle terapisamtaler, workshops, familiesamtale, lægesamtale og giver dig et tilbud om et efterbehandlingsforløb. Vi laver simpelthen en behandlingsplan til dig fra starten, der griber så lidt som muligt ind i dit daglige liv.

Vi tilbyder dig behandling, der trods at behandlingen følger en fastlagt struktur med en massiv succesrate, også bliver tilrettelagt efter dine individuelle behov. I fællesskab identificerer vi årsagen til dit problem, og derudover også øvrige problemstillinger, der kunne hindre din behandling i at lykkedes.

Frederiksberg Centeret er akkrediteret under DDKM og arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens National kliniske retningslinje for alkoholbehandling.

Hos os vil du blive behandlet af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse. Ring helt uforpligtende og hør mere. Din henvendelse er naturligvis 100% fortrolig. Ring til os på 38 34 13 03

Ofte stillede spørgsmål om feststoffer:

Hvor foregår behandlingen?

Misbrugsbehandlingen finder sted på Frederiksberg Hospitals område.

Her er let at komme til med offentlig transport. Kommer du i bil forefindes en del parkeringspladser på området.

Adressen er: Nordre Fasanvej 57, vej 10 – opgang 16, 2000 Frederiksberg

Koster det penge at gå i behandling?

Ja det gør det – Vores behandling er dog væsentligt billigere end en døgnbehandling, og der er forskellige muligheder for at få bevilget en behandling hos os:
Enten i form af kommunal, sundhedsforsikrings, arbejdsgiverbevilget, eller delvis fonds støttet betaling.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at afsøge mulighederne. Ring på 38 34 13 03

Jeg er pårørende, findes der hjælp til mig?

Her hos Frederiksberg Centeret er vi opmærksomme på de følelsesmæssige konsekvenser, det kan have at være pårørende til afhængige.
En del af vores hjælp kunne være at pårørende kan deltage i et pårørendekursus. Dette kursus kan du læse mere om ved at besøge denne side
Vores afdeling for pårørende, tilbyder også individuelle samtaler eller gruppeforløb hvor andre pårørende i samme situation som dig deltager.

Afdelingen kan du kontakte helt uforpligtende på 38 34 13 03 eller du kan sende en mail her .

Hvordan kan jeg vide om jeg er afhængig?

Kom ind til en uforpligtende, gratis og anonym samtale hos en veluddannet behandler og få en vurdering baseret på faglighed og mangeårig erfaring.
Ring 38 34 13 03

Når man er i behandling, er man så indlagt?

Hos os bliver du ikke indlagt!
Vi tilbyder individuel behandling, hvor du lever hjemme hos dig selv og varetager dit normale liv, med arbejde, venner, familie osv., og derudover møder kommer hos os  ifølge den behandlingsplan vi har lavet sammen. Vores behandlinger foregår i løbet af dagen og i de tidlige aftentimer.

Er det anonymt at kontakte jer?

Ja dine henvendelser til os er altid helt anonyme, fortrolige og uforpligtende. Ring eller skriv du bare – det er GRATIS. Telefon 38 34 13 03 eller skriv til os på denne mail

Gode grunde til at tage kontakt

 • sidetick
  Individuel behandling, tilpasset dig og dit liv
 • sidetick
  Aftaler med de fleste sundhedsforsikringer
 • sidetick
  Gratis indledende samtale
 • sidetick
  Behandling på Frederiksberg tæt på bus og metro

Kontakt os gratis

Please leave this field empty.

Er du pårørende?

Som en del af vores behandling tilbyder vi familieinddragelse, hvor du, som pårørende bliver inviteret til en fælles samtale med behandleren.

Såfremt du og eller din familie kunne have behov for mere hjælp, for at komme på ret kurs igen, har vi en pårørendeafdeling, hvor vores uddannede familieterapeut sidder klar til at hjælpe jer.

Hvad koster behandling?

Behandling hos Frederiksberg Centeret begynder altid med en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en erfaren og professionel behandler.

Ved den indledende samtale vil behandleren muligvis bede dig udfylde et spørgeskema, der skal hjælpe med at skabe overblik over dit behandlingsbehov. Behandlerens vurdering af samtalen vil, sammen med skemaet, skabe rammen om dit behov for hvilken behandling vi vurderer at kunne tilbyde dig.

Besøg vores økonomiside og se hvilke betalingsmuligheder du har